Cherchez à privé wellness met overnachting?

privé wellness met overnachting
O'tia' Wellness in Oostende.
Een Privé wellness/ sauna, in het hartje van Oostende die 24/24u open is. Privacy geragandeerd, 0% openbaar! De sauna beschikt over.: Een Finse sauna. Electronische nazorg: Haardrogerect., Ook is er een mogelijkheid tot overnachting met sauna gebruik. Overnachting enkel tel.
Kalevala: Luxe Privé Wellnessblokhutten tot 6 personen inclusief sauna, jacuzzi en Finse barbecue te huur.
het Kalevala team. Kalevala, Luxe wellness in het midden van de natuur. BOEK NU EEN LAST MINU TE! KALEVALA: Privé sauna in het midden van de natuur. Lapland in België. Een uniek concept waar rust en privacy centraal staan. Een prachtige ligging te midden van de uitgestrekte bossen en ongerepte natuur van de Merode, garanderen een ongeëvenaarde ervaring op vlak van privé sauna. Rust en stilte heeft hier nog een plaats. Nergens zal je de rust vinden die je hier zal aantreffen. Stress is hier een begrip en geen feit. Beleef de ultieme sfeer van onthaasten in de echte natuur. Elke unit bevindt zich op 800m grond volledig omheind en voorzien van een privé parking. Enkel de vogels en de dieren van het bos zullen je omringen en verwelkomen. Weg van alle drukte, weg van alle lawaai en vooral weg van alle stress. Genieten tezamen met je geliefden en vrienden.
Wellness hotels in Amsterdam Een wellness weekend weg.
Wellness met een overnachting? Dan staat je verblijf garant voor ontspanning! Een wellness hotel in Amsterdam is ideaal voor een wellness weekendje weg. Geef je moeder voor Moederdag een wellness arrangement in Amsterdam of geniet met je lief van een spa behandeling.
KAJUIT37 Privé Sauna Esthetiek Gent.
loftaanhetwater.be Ongekende priv luxe arrangement met massage, overnachten, wellness, duo massage, priv cinema.
Aankoop pantoffels: 5 euro /paar mag je meenemen naar huis. Je kan je priv luxe arrangement met bijzondere overnachting vrij uitbreiden. Bij Loft aan het Water is het namelijk mogelijk van de eerste tot de laatste seconde volledig priv en discreet te genieten!
Wellnessweekend met overnachting of dagje spa met wellness Bongo.
Je winkelmandje is leeg. DAGJE WELLNESS OF WELLNESSWEEKEND. Geef een relax-arrangement cadeau. BESTSELLERS VOOR WELLNESS. 140 wellness hotels. Voor 2 personen. 50 privé saunas. Voor 2 personen. RELAXEN MET TWEE. 200 wellness behandelingen. Massage, sauna, beauty. Voor 2 personen. Massage, verzorgingen, sauna.
Mooods.
State-of-the-art wellness ervaring. Persoonlijke, klantgerichte aanpak. Onze arrangementen Reserveer nu online. Kies een datum en de beschikbare uren worden voor u weergegeven. Reserveer nu online. Nood aan ontspanning? Bekijk onze last-minutes aan een voordelig tarief. Bekijk onze last-minutes. Ontdek onze unieke verwen-arrangementen en maak uw verblijf compleet. Bekijk onze arrangementen. Start de dag met een verwen-ontbijt in een zalige omgeving!
NOOZ Stuur je zintuigen op reis in hartje Antwerpse Kempen.
Zo bijzonder dat Nooz heel wat awards heeft gekregen zoals beste sauna, meest innovatief concept, Horeca Award., Zo onvergetelijk dat het Algemeen Dagblad, VRT, Goed Gevoel, Unizo, het Nooz-concept uitmuntend noemen en warm aanbevelen. De meest unieke en originele priv-wellnesservaring, met of zonder overnachting.

Contactez nous