Chercher à Koopzondag

Koopzondag
Koopzondag Nijmegen Visit Nijmegen elke zondag geopend!
Je kunt elke zondag in Nijmegen shoppen! Tijdens koopzondagen zijn vrijwel alle winkels in het hart van het winkelgebied en een groot aantal winkels in de ringstraten geopend. Op de eerste zondag van de maand zijn ongeveer alle winkels in de gehele binnenstad open.
Stad Aalst.
Veel kerstshoppers tijdens koopzondag op de Meir Antwerpen Gazet van Antwerpen.
Maak van Antwerpen jouw startgemeente! Veel kerstshoppers tijdens koopzondag op de Meir. 16/12/2018 om 1921: door jtp Bron: atv. Wie zondag naar Antwerpen kwam, kan wel eens lang gezocht hebben naar een parkeerplaats. Met de feestdagen voor de deur, is het deze maand elke zondag koopzondag.
Openingstijden VVV Zutphen.
Wil je weten wanneer het koopzondag is of waar je meer toeristische informatie kunt vinden? We hebben de belangrijkste informatie voor je verzameld. Natuurlijk ben je ook van harte welkom bij VVV Zutphen aan de Houtmarkt 75, middenin het centrum.
Koopzondag bezoeken in Den Haag? Tuincentrum Ockenburgh Den Haag.
Daarnaast beleeft u bij Tuincentrum Ockenburgh het leukste dagje uit! Boek één van onze workshops of kom een lekker hapje eten in ons restaurant. Wat koopt u op onze koopzondag in Den Haag? Een heerlijke koopzondag in Den Haag beleeft u bij Tuincentrum Ockenburgh.
Koopzondag GroenRijk Prinsenbeek.
Voor de beste kwaliteit tuinmeubelen van onder andere Noach, de mooiste kamerplanten en alles om uw huisdier gelukkig te houden kunt u bij ons tuincentrum terecht dagelijks terecht. Oók op koopzondag. Selecteer hieronder uw regio voor meer informatie over onze koopzondagen.
Koopzondagen in Hasselt 2019 Visit Hasselt.
Je kan bij ons toeristische brochures en folders verkrijgen of een Hasseltse specialiteit kopen. Bekijk hier het toeristisch infomagazine 2018. Waar parkeren tijdens een koopzondag? Parkeren in Hasselt. Stadswandeling met gids op zondag maandag. Stadswandeling met gids op zondag en maandag.
Koopzondagen Gemeente Assen.
Home / Producten / Koopzondagen. Op onderstaande data zijn de komende collectieve koopzondagen in 2019 voor de binnenstad van Assen. De openingstijden zijn dan van 13.00 17.00 uur. Onderstaande data zijn extra openingstijden i.v.m. 4 december extra koopavond. 22 december extra koopzondag.

Contactez nous