Résultats pour luxe prive sauna met overnachting

luxe prive sauna met overnachting
Seasauna Subliem genieten aan de kust.
Is je eigen prive wellness appartement met panoramische finse sauna, Jacuzzi met lichttherapie een onbelemmerd uitzicht op de Noordzee een droom? Vanaf nu niet meer! De rust en luxe van deze appartementen, gecombineerd met een strandwandeling, fietstocht doorheen het Brugse ommeland of een andere excursie met als afsluiter het wellnessgebeuren zullen je geest en lichaam in een andere dimensie brengen.
prive-sauna-aan-zee.be Ongekende privwellness aan de kust.
Kies je voor een luxe prive wellness overnachting aan zee dan kan je met deze ALL-IN" formule rekenen op meer dan hotel service. Jouw priv kust sauna domein is 250m2, iets dat een hotelsuite kamer dus ver overstijgt. Want al je priv wellness facliteiten zijn 24/24 voor jou beschikbaar in je eigen priv vissershuis.
De Oesterhoeve De Oesterput Bed Breakfast Vakantielogies aan de kust.
Sauna, stoombad, openlucht jacuzzi, infraroodbank en relaxruimte. Dit alles in een uniek kader in de sfeer van zee en strand, met een kleurijk lichtspel en vleugje muziek. Combineer een nachtje Oesterhoeve met enkele uren prive wellness. Bij het boeken van dit arrangement krijgt u een overnachting in een luxe kamer, ontbijt inbegrepen.
NOOZ Stuur je zintuigen op reis in hartje Antwerpse Kempen.
Met of zonder overnachting, privsauna of jacuzzi. Precies zoals jij het wil. Zoek jij iets helemaal anders en onvergetelijk? Nooz Grobbendonk staat voor luxe en exclusieve privwellness op kleine schaal in een ultramoderne minimalistische designvilla op 15, ha puur natuur middenin de bossen van de Antwerpse kempen. De kernwoorden volstrekte rust, bijzonder, anders, uniek, exclusief, altijd samen en geheel priv, volledig tijdloos zonder uurwerk staan hierbij centraal. Deze nooit geziene relaxformule in hartje Antwerpse Kempen won de Horeca award voor innovatie, de eerste prijs beste sauna en de eerste prijs van de Enterprize-wedstrijd voor meest vernieuwende Belgische onderneming.
Luxe Wellness Riant dEau Wellness Hotel Riant Séjour Blankenberge.
Ontdek Wellness Riant dEau. Luxe Wellness Riant dEau. Luxe Wellness Riant dEau. Wellness Riant dEau is dagelijks open van 8.00 22.00 en telkens op reservatie. Ook boekbaar voor niet-hotelgasten. Niet inbegrepen in de kamerprijs, steeds apart bij te boeken. Telkens privé verhuur vanaf 2 uur. Whirlpool met hydromassage. Stoombad met eucalyptus aroma. 2 Sun shower deluxe zonnedouches" infrarood ontspannend voor spieren. Sauna met aromatherapie.
Sauna Basaunata in Beervelde: Verhuur privé-sauna, hamman, jaccuzi, stoombad, massage.
sauna Fins en infrarood. U huurt de sauna privé, voor uzelf en uw partner, voor uw gezin of voor een beperkte groep vrienden. U maakt er een romantische avond van, we bieden u diverse arrangementen. U komt met het hele gezin.
Privé sauna met overnachting.
Prive Sauna overnachting. Prive wellness overnachting in Fire of in Sky. Een privé wellness voor jullie alleen. Luxe, massage, bubbels., Wat houdt een prive wellness overnachting bij Akwa in? Aankomst om 20 uur. Gebruik van de prive wellness gedurende de ganse periode hottub alleen s avonds. Ontbijtservice om 9.30 uur de volgende dag. Bij de wellnessovernachting van Sky: s morgens van 10 uur tot 12 uur gebruik van Privé Sauna Blue. Vertrek om 11 uur Fire of 12 uur Sky. Prijs prive sauna met overnachting in Fire: 295.
lavendinepure.
Wil je één van onze overnachtingen, wellness of massage arrangementen reserveren, gelieve onderstaand contactformulier in te vullen met vermelding welk arrangement je graag wilt reserveren en je voorkeur moment.Wij checken je aanvraag zo snel mogelijk en bevestigen je aanvraag per mail met alle informatie betreffende je reservatie.

Contactez nous