Résultats pour luxe wellness arrangement met overnachting

luxe wellness arrangement met overnachting
Home Hotel Royal Astrid Oostende Wellness Seminarie.
Haal alle stress uit uw lijf met één van onze exclusieve wellness arrangementen, laat de zeelucht u nieuwe energie geven en ga als herboren. terug naar huis. Bent u op zoek naar een leuke locatie voor uw seminarie, teambuilding of beurs. Met ons meeting seminarie center bieden wij u de mogelijkheid om zowel uw. residentieel of dag evenement te organiseren. Ook een overheerlijke maaltijd in het restaurant behoort tot de mogelijkheid. 100 meter van het strand. Het hotel is gelegen op 100m van het strand van Oostende. Enkel de kustbaan en de koninklijke villa scheiden het hotel van de zeedijk. Binnen enkele ogenblikken staat u op het fijne zand en geniet u van de zonsondergang! Omdat niet iedereen over hetzelfde budget beschikt of wil spenderen aan zijn overnachting bieden wij verschillende kamertypes aan. Deze gaan van budget tot luxe!
Fort Resort Beemster Spa Wellness, hotel, restaurants zalen. Fort Resort Beemster Spa Wellness, hotel, restaurants zalen.
Reserveren Meer informatie. Overnachting in een luxe kamer. 2 dagen genieten van de wellness. Verwenontbijt in het Poterne restaurant. Reserveren Meer informatie. Fort Resort Beemster is een luxe eco-chic wellness resort in het Unesco monument Fort aan de Nekkerweg, gelegen in Werelderfgoed De Beemster vlakbij Amsterdam. Het Fort waar vroeger soldaten gevestigd zaten, is nu omgetoverd tot een unieke Spa Wellness met bijzondere baden en saunas.
De Oesterhoeve De Oesterput Bed Breakfast Vakantielogies aan de kust.
Dit alles in een uniek kader in de sfeer van zee en strand, met een kleurijk lichtspel en vleugje muziek. Combineer een nachtje Oesterhoeve met enkele uren prive wellness. Bij het boeken van dit arrangement krijgt u een overnachting in een luxe kamer, ontbijt inbegrepen.
Wellness met overnachting BB LastMinute Sauna.
La Cereza Wellness Overnachting. La Luna Beauty Wellness. Wellness met overnachting BB. Douche of stoomcabine. Zin om te genieten en te herbronnen in een wellness centrum in de buurt? Ontdek hier alle wellness lastminutes, al dan niet met overnachting, en gun jezelf een heerlijk relaxatiemoment.
Wellness Valk Exclusief.
Het hotel arrangement bestaat uit een overnachting inclusief uitgebreid ontbijtbuffet. Daarnaast maakt u gratis gebruik van de wellness van het hotel. De wellness ruimtes in de hotels beschikken onder andere over een zwembad, ruime saunas, Turkse stoomcabines en jacuzzis. Bekijk de wellness arrangementen. Een weekendje fietsen? Boek dan een fietsarrangement. Overdag ontdekt u de prachtige omgeving van het hotel en kom s avonds volledig tot rust. Stap op de fiets en ga er lekker op uit! Voor onbezorgde fietsdagen bieden wij u verschillende fietsarrangementen aan. Fiets gezellig door de stad of zoek de rust op van de natuur. Met een fiets arrangement verblijft u een luxe Valk Exclusief Hotel, terwijl u alle hoogtepunten in de omgeving makkelijk bereikt.
Hotel.
Bij annulering daarna of wanneer u niet komt opdagen no-show wordt het volledige bedrag van de reservering in rekening gebracht. Reservaties kunnen uitsluitend gegarandeerd worden mits het verstrekken van creditcardgegevens. Wil je een overnachting combineren met een arrangement in onze beautyfarm?
Sauna Casa Verde: Dendermonde: Exclusieve wellness bed breakfast luxe privé sauna exclusieve kamers met privéwellness: Oost-Vlaanderen.
Deze formule start om 19u met 45u, wellnessbeleving, een culinaire verwennerij in optie en een overnachting. s Morgens kunt u rustig ontbijten en verlaat u het complex tegen 10u. Enkel mogelijk voor 2 personen. Prijs 2p: 390. All-in Wellness with a Bed and a Breakfast. 2-daags luxe arrangement voor 2 personen.
Luxe wellness hotels in Duitsland WorldWideWendy.
Parkhotel Jordanbad ligt in de buurt van Ulm in het midden van een groot park en mag zich met een spa van 9000 m2 met recht een luxe wellness hotel noemen. De kamers zijn onlangs vernieuwd en ingericht in wit en blank hout.

Contactez nous