Cherchez à overnachting wellness?

overnachting wellness
Hotel.
Gebruik van de thermen vanaf 18.00 op de dag van aankomst en het badlinnen inbegrepen. Overnachting met ontbijt in luxekamer voor 2p. Twee dagen gebruik van de thermen en het badlinnen inbegrepen. Overnachting van maandag tot donderdag. Overnachting met ontbijt in luxekamer voor 2p.

Zo kunt u bijvoorbeeld een arrangement, overnachting met ontbijt, een behandeling in onze spa of een bepaald bedrag cadeau geven. Volg de onderstaande link voor alle mogelijke cadeaubonnen. Spa Wellness Promo's.' Dit seizoen presenteren wij u met grote trots ons nieuwe spamenu vol authentieke en verrassende behandelingen.
Hotel Hinterland Wellness.
Terras en speeltuin. Sauna Vereniging België. Cheap Soccer Jerseys Soccer Jerseys Cheap Football Shirts Football Shirts Cheap Football Shirts http//www.korobbers.com: http//www.worldcupfactory.com: http//www.shirtsoutletstore.co.uk: http//www.strategictelecomsolutions.com.: Bij het boeken van een wellness arrangement met overnachting krijgt u een korting van 10% op het ganse pakket.
lavendinepure.
Wil je één van onze overnachtingen, wellness of massage arrangementen reserveren, gelieve onderstaand contactformulier in te vullen met vermelding welk arrangement je graag wilt reserveren en je voorkeur moment.Wij checken je aanvraag zo snel mogelijk en bevestigen je aanvraag per mail met alle informatie betreffende je reservatie.
Prijslijst.
SMS om te reserveren: 0478 94 59 16. Ervaar het gelukzalige wellness gevoel en beleef luxe qualtity time. wellness met vriendinnen. Prijzen per 2 personen. Gebruik van alle faciliteiten. Traditionele sauna met kleurentherapie. Steeds inbegrepen: Fruitsap, water, thee en koffie.
Burmtiende privé Sauna en Massage tussen Temse en Sint-Niklaas.
De landelijke tuin van Burmtiende Wellness en Sleeping vindt u in het rustige Tielrode. Door onze locatie is de privé sauna heel goed bereikbaar voor sauna liefhebbers van zowel Temse als Sint-Niklaas en bij uitbreiding voor liefhebbers uit het hele Waasland.
hotel met wellness aanbiedingen, arrangementen.
Vaak gaat het dan om een wellness arrangement, inclusief overnachting, gebruik van de spa en wellness faciliteiten en maaltijden. Spa en wellness behandelingen zoals ontspanningsmassages zitten vaak niet in deze wellness arrangementen, die moet je bij het hotel los bijboeken.
Bloom Wellness Beauty Oudenaarde Wellness Beauty Guestrooms in het hart van de Vlaamse Ardennen.
BLOOM is gelegen aan de rand van Oudenaarde, het hart van de Vlaamse Ardennen. Bloom betekent letterlijk ontpoppen, bloeien, ontplooien en opfleuren maar staat vooral voor onthaasten, genieten, rust en herbronnen. In onze privé wellness vind je alles wat je nodig hebt om even te ontsnappen aan de werkelijkheid.

Contactez nous