Résultats pour spa wellness in spa

spa wellness in spa
Wellnessweekend Spa met toegang tot de Thermen de Spa vanaf 149. Icon_mail. icon_call_center. icon_aide_en-ligne.
Het ontbijt: goed verzorgd, zeer luxe je kunt er niet overheen kijken, zoveel staat er; erg verleidelijk allemaal. Het is fantastisch om vanuit het hotel naar het wellness op de heuvel te gaan: met een privélift voor de hotelgasten. Week-end als koppel. 4 May 2018. Deze klant heeft geen commentaar willen achterlaten. Week-end als koppel. 10 April 2018. Deze klant heeft geen commentaar willen achterlaten. Week-end als koppel. 4 April 2018. Dat we badjassen kregen Dat het ontbijt goed was. Dat we bij het inchecken s avonds toch wat lang moesten wachten. Week-end als koppel. 28 March 2018. Dat we rechtstreeks vanuit het hotel in kamerjas naar the thermen bergop konden via een aparte lift. Dat we in kamerjas niet meer gescheiden werden van de andere gasten in de thermen van Spa.
Thermen van Spa, wellnessuitstap in de provincie Luik.
Kom ontspannen in de Thermen van Spa, een statig complex, tussen traditie en modernisme, in het centrum van Spa, in een vallei van de Belgische Ardennen. Bovenop op de heuvel met uitzicht op Spa geniet je van een volledig complex dat de traditie van thermale behandelingen combineert met moderne wellness.
Wellnessweekend Spa met toegang tot de Thermen voor 2 volwassenen vanaf 169. Icon_mail. icon_call_center. icon_aide_en-ligne.
Het wellness gedeelte was een tegenvaller ondanks de naam van het hotel. De hammam was veel te heet en de sauna's' niet al te warm en beschadigd diegene die buiten stond Ook was er totaal geen rust en alle aanwezigen hadden badkledij aan hoewel op de site naakt staat. Week-end als koppel. 6 November 2017. Deze klant heeft geen commentaar willen achterlaten. We onderhandelden voor jou een verblijf met volgende voordelen. Toegang tot de Thermen voor 2 volwassenen. ter plaatse, Thermes de Spa, Colline d'Annette' et Lubin, 4900 Spa, Belgium. Verwen jezelf en kom tot rust in het compleet uitgeruste wellnesscentrum van Thermen.
De 10 beste wellness centra en spa's' in België TripAdvisor.
1 van 1 Spa en wellness in Dilbeek. 1 van 3 Spa en wellness in Schoten. 1 van 10 Spa en wellness in Gent. Les Thermes de Spa Spa. 1 van 1 Spa en wellness in Spa. Spa's' Onsen resorts.
Thermes de Spa Hotel en Radisson Blu Balmoral Hotel Wellness Centre.
Radisson Blu Balmoral Hotel, Spa. LAAT U VERWENNEN MET BEHANDELINGEN IN LES THERMES DE SPA EN HET BALMORAL WELLNESS CENTER. Op maar een paar minuten van het hotel liggen Les Thermes de Spa, en gasten kunnen zich ook ontspannen in het Balmoral Wellness Center in het hotel.
De 10 beste wellness centra en spa's' in Vlaanderen.
1 van 1 Spa en wellness in Melsbroek. t Zinnenrijk Tienen. 1 van 1 Spa en wellness in Tienen. Duin en Distel Prive Sauna en Wellness Oostduinkerke. 1 van 2 Spa en wellness in Oostduinkerke. 1 van 2 Spa en wellness in Edegem.
Welkom Les Thermes de Spa.
Sinds 1868 is het water, alom tegenwoordig in de Thermen van Spa, in deze beschermde omgeving als het ware geladen met de kracht van de aarde. Het water is hier een ontmoeting tussen rots, natuur en venen en het is het weldadige element dat u masseert, verkwikt en versoepelt.
De 10 beste wellness centra en spa's' in Belgische Ardennen.
1 van 1 Spa en wellness in Hognoul. Lotus Spa Brussel op 1.9 km afstand. 7 van 43 Spa en wellness in Brussel. Massage Spa Bruxelles GRATiAE Brussel op 0.4 km afstand. 8 van 43 Spa en wellness in Brussel.

Contactez nous