Chercher à wellness met overnachting

wellness met overnachting
Wellness met overnachting Wellux.
Overslaan en naar de algemene inhoud gaan. Afhuring privé sauna complex. Arrangementen zonder overnachting. Wellness met overnachting. Eten en drinken. Wellness met overnachting. Niet alle arrangementen zijn op elk moment boekbaar, afhankelijk van de periode van de dag of van het jaar. Ook niet alle overnachtingen zijn online boekbaar. Best dat je even contact opneemt per mail of telefoon. Heeft u een specifieke vraag, aarzel niet om ons te contacteren info@wellux.be of 011/45.82.42. We doen vaak ook maatwerk voor specifieke gelegenheden huwelijksnachten, verjaardagen., Een standaardovernachting start om 19 uur en duurt tot 9 uur. In sommige gevallen om 19.30 uur. Dit is verlengbaar tot 11 uur mits een opleg van 50. Wanneer u niet tijdig aanwezig kan zijn, gelieve dan eventjes telefonisch contact op te nemen. Dit kan anders worden aanzien als een annulatie. Maar op verzoek zijn alle variaties mogelijk. De slaapruimte is in de wellnessruimte zelf, dus u beschikt de ganse nacht over de wellness. Ontbijt is altijd inbegrepen, en krijgt u ook in de wellness zelf, meestal om 8 uur. De slaapruimte zelf is in de wellness zelf, een trapje omhoog naar een tweepersoonsbed. Er is dus geen hotelkamer of zo, u slaapt in de wellnessruimte zelf.
Wellness overnachting Blijf na je wellnessdag slapen met korting VakantieVeilingen.be Bied mee.
Na een wellnessdag voel je je helemaal relaxed. Maak jouw dag compleet en plak er een overnachting aan vast. Zo duik je heerlijk ontspannen direct je bed in. 4 veilingen voor Wellness overnachting. Sauna en wellness 12. veilingen voor Wellness overnachting. Met jouw huidige GPS instellingen.,
Wellness met Overnachting Luxe BBs in West-Vlaanderen Exclusive Wellness.
Wellness met Overnachting Luxe BBs. Wellness met Overnachting Luxe BBs Antwerpen. Wellness met Overnachting Luxe BBs Brussel. Wellness met Overnachting Luxe BBs Limburg. Wellness met Overnachting Luxe BBs Luik. Wellness met Overnachting Luxe BBs Oost-Vlaanderen. Wellness met Overnachting Luxe BBs Vlaams-Brabant.
Wellness met overnachting bij Hotel Navarra Brugge.
Hotel met wellness faciliteiten. Een verwenweekend met uw partner, een dagje wellness met overnachting in een hotel in Brugge Bij Hotel Navarra springt u in het verwarmde zwembad, zweet u in de sauna en de fitness en komt u tot rust op de rustbanken.
Wellness Wellness Hasselt Hasselt BB BB Exclusieve Exclusieve kamers kamers met met privéwellness. privéwellness.
Geniet in alle rust en discretie van één van onze wellnesskamers al dan niet met overnachting. Elke kamer heeft privéwellnessfaciliteiten op de kamer. Je geniet ervan tijdens de volledige duur van je verblijf. Wellness Hasselt Bed Breakfast Tulpinstraat 33 3500 Hasselt Kiewit Limburg België Exclusieve kamers met privéwellness Privézwembad Jacuzzi Finse saunabarrel Sauna.
Kalevala: Luxe Privé Wellnessblokhutten tot 6 personen inclusief sauna, jacuzzi en Finse barbecue te huur.
Wij willen al onze trouwe klanten bedanken voor het aangename contact en het steeds respecteren van onze hutten tijdens de verhuur. Graag tot ziens in de toekomst en dank voor het begrip. het Kalevala team. Kalevala, Luxe wellness in het midden van de natuur. BOEK NU EEN LAST MINU TE! KALEVALA: Privé sauna in het midden van de natuur.
Wellness overnachtingen Avelgem West-Vlaanderen Casa Caliente.
Wellness overnachting met uitgebreid ontbijt en vers fruitsap. Wellness overnachting met uitgebreid ontbijt en vers fruitsap. tapasschotel en fles cava. Formule La Douce France. Wellness overnachting met kaasplank, stokbrood en fles rode wijn. 1 uur gratis vroeger/later in of uitchecken.
Wellness Overnachting Akwa Everberg.
Wellness Overnachting Akwa. Luxe Privé Sauna met Overnachting. Privé Sauna met Overnachting. Prive wellness overnachting in Privé Sauna Fire of in Privé Sauna Sky. Een privé wellness voor jullie alleen. Luxe, massages, bubbels., Wat houdt een prive wellness overnachting bij Akwa in?

Contactez nous