Résultats pour geopend

geopend
De jacht op leider Club Brugge is geopend.
De jacht op leider Club Brugge is geopend. Sports Late Night. De Jupiler Pro League ontwaakt uit een korte winterslaap. Sports Late Night Ivan Leko. Deel deze video. Coucke: Ik" zal niet degene zijn die de polonaise start in Anderlecht."
Inschrijvingen Jeugdcup Meisjes geopend Het Nieuwsblad.
27/01/2018 om 1606: door Emiel Tack Print Corrigeer. De inschrijvingen voor de tweede recreatieve speeldag Jeugdcup Het Nieuwsblad Meisjes zijn geopend. Op 28 maart wordt, op vijf lokaties in Vlaanderen, gespeeld voor een plaatsje in de interprovinciale finales op 13 mei 2018.
Eerste cannabiswinkels geopend in Californië Metro.
Werken bij Metro. Home must read Eerste cannabiswinkels geopend in Californië. Eerste cannabiswinkels geopend in Californië. Deel op Facebook. Tweet op Twitter. In de Amerikaanse staat Californië hebben de eerste cannabiswinkels de deuren geopend. Vanaf 1 januari is het recreatief gebruik van de drugs er legaal.
geopend Traduction en français exemples néerlandais Reverso Context.
worden geopend 1080. geopend voor 428. wordt geopend 419. werd geopend 271. geopend worden 176. geopend door 148. ogen geopend 146. uur geopend 131. deur geopend 105. Mots fréquents: 1-300, 301-600, 601-900, Plus. Expressions courtes fréquentes: 1-400, 401-800, 801-1200, Plus.
Eerste brouwerij aan zee geopend De Standaard.
Niet te missen. Eerste brouwerij aan zee geopend. 12/12/2017 om 1005: door vln. Jus de Mer in Middelkerke is de eerste brouwerij aan de kust waar echt wordt gebrouwen. Alexander Verlinde en Bart Mortier evolueerden in enkele jaren van experimenteren in hun garage tot het uitbaten van een professionele brouwerij in Middelkerke.
Traduction geopend français Dictionnaire néerlandais Reverso.
Ronnie heeft je brieven nooit geopend. Ronnie n ouvre jamais aucune de tes lettres. Plus de traductions en contexte: inauguré pp., Voir plus de traductions et d'exemples' en contexte pour geopend" ou accéder à plus d'expressions' contenant votre recherche: worden geopend" geopend voor."
geopend Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: geopend DE geopend EN geopend ES. Definities op Encyclo.nl: GEOPEND 1x. Vertalingen geopend NLFR. ouvert; entamé; exposé; chargé.
geopend Vertaling Nederlands-Engels.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: geopend DE geopend ES geopend FR. Definities op Encyclo.nl: GEOPEND 1x. Vertalingen geopend NLEN. unlocked; opened; opened up.

Contactez nous