Résultats pour geopend

geopend
geopend Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: geopend DE geopend EN geopend ES. Definities op Encyclo.nl: GEOPEND 1x. Vertalingen geopend NLFR. ouvert; entamé; exposé; chargé.
Deze winkels zijn geopend op donderdag 21 juli! Dok noord.
De blauwe kraan. Deze winkels zijn geopend op donderdag 21 juli! 15 jul Deze winkels zijn geopend op donderdag 21 juli! Geplaatst op 1610h: in Algemeen door georges. Deze winkels en vrijetijdscentra zijn geopend op donderdag 21 juli op Dok Noord.:
geopend Vertaling Nederlands-Engels.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: geopend DE geopend ES geopend FR. Definities op Encyclo.nl: GEOPEND 1x. Vertalingen geopend NLEN. unlocked; opened; opened up.
Inschrijvingen Initiator Golf opleiding 2019 zijn geopend Blog.
Inschrijvingen Initiator Golf opleiding 2019 zijn geopend. donderdag 25 oktober 2018. Ben je geboren in 2002 of vroeger, heb je een handicap van 184, of beter en ben je daarnaast gepassioneerd door golf en wil je deze passie overbrengen op andere mensen, schrijf je dan vanaf nu in voor de initiator Golf opleiding 2019.
Openingsuren Maasmechelen Village.
Wij zijn geopend op zon feestdagen, met uitzondering van 25 december en 1 januari. Wij zijn geopend op zon feestdagen, met uitzondering van 25 december en 1 januari. Wij zijn geopend op zon feestdagen, met uitzondering van 25 december en 1 januari.
Vernieuwde site Tiendenberg plechtig geopend Staden Regio HLN.
Vernieuwde site Tiendenberg plechtig geopend. 13 december 2018. Deel via Facebook 0 Tweet. Joke Couvreur Het nieuwbouwcomplex op de site Tiendenberg aan het voetbalplein van Westrozebeke werd donderdagavond officieel geopend. Staden De realisatie heeft wat voeten in de aarde gehad, maar donderdagavond was het eindelijk zover.
werd geopend Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Weet je wat vier dagen geleden werd geopend? Tu sais ce qui a ouvert il y a 4 jours? il y a 4 jours? Deze zaak werd geopend na een op 28 maart 2003 door EKA Chemicals AB ingediend verzoek om immuniteit.
Enorme koptische kathedraal geopend in Caïro Buitenland Nieuws HLN.
Deel via Facebook 11 Tweet. De Egyptische president Abdel Fattah al-Sisi heeft zondag een enorme kathedraal voor de christelijke minderheid in het land geopend. Hij woonde aan de vooravond van het koptische kerstfeest met tal van genodigden een dienst bij, als symbolische boodschap van tolerantie in het overwegend islamitische land.

Contactez nous