Chercher à geopend

geopend
De stembureaus zijn geopend VTM NIEUWS.
Om 8 uur zijn de stembureaus geopend voor de lokale en provinciale verkiezingen. Om alles in goede banen te leiden, zijn er bijzitters die de kiezers helpen met stemmen. In het stembureau in Wilsele Vlaams-Brabant was het al vroeg dag.
Inschrijvingen watersportkampen 2019 op Surfers en Lakeside Paradise geopend! Lakeside Paradise.
Groepsactiviteiten en feesten. U bevindt zich hier: Lakeside Paradise Nieuws Inschrijvingen watersportkampen 2019 op Surfers en Lakeside Paradise geopend! Inschrijvingen watersportkampen 2019 op Surfers en Lakeside Paradise geopend! 26 december 2018. Vanaf nu kunnen alle waterratten zich weer inschrijven voor een zomers watersportkamp op Surfers of Lakeside Paradise!
Ziekenhuis geopend voor olifanten die werden mishandeld en Het Nieuwsblad.
19/11/2018 om 0857: door pjv Bron: Reuters Print Corrigeer. Ziekenhuis geopend voor olifanten die werden mishandeld en gebroken voor toeristen Video: Reuters. In India heeft het eerste ziekenhuis voor mishandelde, gebrutaliseerde en op een wrede manier behandelde olifanten de deuren geopend.
Fanshop extra geopend tijdens eindejaarsdagen.
Terug 22 december 2018 Fanshop extra geopend tijdens eindejaarsdagen. De ticket en fanshop van KV Mechelen zijn ook tijdens de eindejaarsdagen voor jou geopend. Zo kan je er tijdens deze dagen en uren terecht.: 23/12: 12u tot 15u. 24/12: 10u tot 14u.
Burentunnel geopend De Veldkamp Borne.
Inschrijven voor kavellijst. Donderdag 1 april hebben wethouder Nico Lansink Rotgerink van Borne en wethouder Gerard ter Ellen samen met Pro Rail, Hegeman bouw en de firma Ordelmans de Burentunnel geopend. Het viaduct in de Amerikalaan is de toegangsweg tot bedrijventerrein De Veldkamp.
Openingsuren Maasmechelen Village.
Wij zijn geopend op zon feestdagen, met uitzondering van 25 december en 1 januari. Wij zijn geopend op zon feestdagen, met uitzondering van 25 december en 1 januari. Maasmechelen Village is deel van de The Bicester Village Shopping Collection. Maasmechelen Village 2019.
Wanneer werd de eerste Coca-Cola fabriek geopend? Coca-Cola België.
mobileWanneer: werd de eerste Coca-Cola fabriek geopend?" Wanneer werd de eerste Coca-Cola fabriek geopend? Door: Journey Team. fabriek geopend" data-kakao-key" data-sharebar-labelDelen" / Delen.: De eerste Coca-Cola fabriek werd in 1894 geopend in Vicksburg, Mississippi. De eerste Coca-Cola fabriek in Europa werd in 1919 in de buurt van Parijs geopend.
opent / opent zich / wordt geopend taaltelefoon.be. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
In dat geval kan de zin ook in het passief staan: iets wordt / is geopend. De minister van Cultuur opent zaterdag het nieuwe museum. Het nieuwe museum wordt zaterdag geopend. Daarnaast kan openen ook zonder lijdend voorwerp gebruikt worden, als synoniem van geopend worden of opengaan.

Contactez nous