Résultats pour luxe overnachting met prive wellness

luxe overnachting met prive wellness
prive-sauna-aan-zee.be Ongekende privwellness aan de kust.
Kies je voor een luxe prive wellness overnachting aan zee dan kan je met deze ALL-IN" formule rekenen op meer dan hotel service. Jouw priv kust sauna domein is 250m2, iets dat een hotelsuite kamer dus ver overstijgt. Want al je priv wellness facliteiten zijn 24/24 voor jou beschikbaar in je eigen priv vissershuis.
Kalevala: Luxe Privé Wellnessblokhutten tot 6 personen inclusief sauna, jacuzzi en Finse barbecue te huur.
Reserveer nu je eigen. Kalevala, Luxe wellness in het midden van de natuur. BOEK NU EEN LAST MINU TE! KALEVALA: Privé sauna in het midden van de natuur. Lapland in België. Een uniek concept waar rust en privacy centraal staan. Een prachtige ligging te midden van de uitgestrekte bossen en ongerepte natuur van de Merode, garanderen een ongeëvenaarde ervaring op vlak van privé sauna. Rust en stilte heeft hier nog een plaats. Nergens zal je de rust vinden die je hier zal aantreffen. Stress is hier een begrip en geen feit. Beleef de ultieme sfeer van onthaasten in de echte natuur. Elke unit bevindt zich op 800m grond volledig omheind en voorzien van een privé parking. Enkel de vogels en de dieren van het bos zullen je omringen en verwelkomen. Weg van alle drukte, weg van alle lawaai en vooral weg van alle stress. Genieten tezamen met je geliefden en vrienden.
Hof Ter Lucht BB en Wellness in de Vlaamse Ardennen.
Hof Ter Lucht Wellness het perfecte kader aan om je te laten onderdompelen in een uniek gevoel van welbehagen. BB Hof Ter Lucht telt 7 kamers. met elk een origineel accent en hedendaags comfort. 5 charmante kamers en 2 luxe kamers.
Prive Sauna en Schoonheidsinstituut Akwa te Everberg.
Prive Sauna Green 2019. Privé Wellness Blue. Akwa biedt u de ultieme prive wellness belevenis met het perspectief op zowel lichaam als geest. In onze wellness kunt u genieten van de weldaden van water en warmte en dit in alle luxe en privacy.
Wellness met overnachting Wellux.
combineerbaar met massages, pasta, enz. Luxe Wellux night arrangement 320 voor 2 personen. Gebruik van het privé saunacomplex tijdens uw verblijf 19u tot 11u. U slaapt in de privé wellness. Een romantisch interieur met kaarsjes en rozenblaadjes. Een fles champagne. Overnachting met lekker uitslapen u mag blijven tot 11 uur.
Privé sauna en andere wellnessarrangementen Bongo.
Heerlijk genieten van een bezoekje aan de sauna en vervolgens in alle luxe overnachten? Verras iemand met een fantastisch wellnessweekend. Met deze cadeaubon wordt iemand van het moment dat ze aankomen tot het moment dat ze vertrekken in de watten gelegd. Ook voor een massage hebben we verschillende locaties. Pure wellness met een bezoek aan de sauna.
De Kleine Bever BB en Wellness.
Met deze cadeaubon schenk je je geliefden een origineel en warm cadeau. Leuk om te krijgen maar zeker even leuk om te schenken! privé wellness voor 2 personen: 140 euro. Ontbijtarrangement: 170 euro. Cadeaubon volgens bedrag naar keuze. privé wellness overnachting kamer 1 2 pers: 275 euro. privé wellness overnachting kamer 2 2 pers: 295 euro.
Sauna l'Eaupure.'

Contactez nous