Résultats pour prive sauna limburg met overnachting

prive sauna limburg met overnachting
La Casa De La Amapola.
Overnachting met wellness. De kamer is beschikbaar vanaf 21 uur en uitchecken kan tot 9 uur. Sleeping-in vanaf 265. Sleeping-in Intimiteit, gezelligheid, warmte Wij bieden je alvast de juiste sfeer aan om heerlijk weg te dromen in onze Spaanse casa. Een unieke ervaring die je niet mag missen. Dit arrangement start om 19 u met een glaasje in de gezellige zithoek. Tot en met de volgende ochtend om 11 u kunnen jullie gebruik maken van al onze faciliteiten sauna en jacuzzi.
Het Koraaltje I Privé Sauna te Koersel.
Meer over Sauna 1. Meer over Sauna 2. Meer over Sauna 3. Wat zijn jouw goede voornemens voor 2019? Zeker na de feestdagen gaan we terug voor een slanke lijn. LPG Endermologie kan je daarbij helpen met de mechanische huidstimulatie-techniek.
B Relaxed.
Sauna en Wellness. Kiewitstraat 232 3500 Hasselt. 32 0495 28 31 65. Digilocal, uw partner voor digitale marketing. Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.
Top 5 wellnesscentra hotels VVV Zuid-Limburg.
Samen met het in Romeinse stijl uitgevoerde zwembad, de sauna en het Turks stoombad een schitterende entourage om u van top" tot teen" te laten verwennen. Wellnesshotel Klein Zwitserland. Wellnesshotel Klein Zwitserland ligt in het heuvelachtige landschap van Slenaken en heeft een sauna en een binnenzwembad met een panoramisch uitzicht.
Privé sauna en andere wellnessarrangementen Bongo.
In een privé sauna, met een glaasje bubbels of in een luxueus kuuroord met alles erop en eraan: je geeft met Bongo een onvergetelijke wellnesservaring cadeau. Er is ongetwijfeld een sauna in zijn of haar buurt. Ontdek ook onze andere geschenkbonnen voor wellnessarrangementen.
Sauna Wellness Massages AARTS-Wellness As.
sauna overnachting massages sunfx beauty pakkingen ontharing. DE GROOTSTE PRIVÉ WELLNESS VAN EUROPA. U kunt bij ons al terecht vanaf 14400, per 2 pers./2 uur korting arrangement. Geschikt voor max 20 personen. Kinderen van 3 jaar of jonger zijn gratis. Prijzen zijn voor 2 personen. Vanaf 22 uur worden enkel reserveringen aangenomen van twee personen. Elke extra persoon: 3000., Prijs arrangement 10%. 24/12, 31/12, na 17.00 uur en 25/12 01/01, en 7/2-21/2 hele dag en op feestdagen, is er een EXTRA toeslag van 5. per half uur. Prijzen van de extra arrangementen.: romantisch, Franse kaas, fruit, ontbijt of snoeparrangement. Prijs arrangement 4000., Elke extra persoon 5000., altijd bellen voor afspraak! geen extra personen mogelijk. Bij meer dan 6 personen kan er enkel het korting arrangement gekozen worden. Men houdt dan bovenstaande prijzen aan het aantal personen x 3000. Men vermindert dan het totale bedrag met 10%.
DE 10 BESTE wellness centra en spa's' in Limburg Province.
Zoekopdracht beperken tot Limburg Province. Carolus Thermen Bad Aachen Aken, Duitsland op 22.1 km afstand. 1 van 5 Spa en wellness in Aken. Thermen Sané Tongeren. 1 van 1 Spa en wellness in Tongeren. Sauna Wellness resort Thermae 2OOO Valkenburg, Nederland op 28.8 km afstand.
Home.
Ook BIO cava én BIO champagne verkrijgbaar. Unieke beleving met ons huisbereid scrubzout en authentieke zwarte Hamam zeep. Alle dagen open van 9u-23u vrijdag en zaterdag tot 24u. Gun jezelf een verwenmoment bij Wellzen. Massages kan je ook zonder sauna boeken.

Contactez nous