Chercher à overnachting met prive sauna

overnachting met prive sauna
ORIENTAL PARADISE Temse, België foto's' en reviews TripAdvisor.
Zeer mooie wellness, wij zijn voor een overnachting arrangement gegaan in de Sri Lanka unit. Het was erg mooi en praktisch ingericht! Erg hygiënisch, je kon er van de vloer eten. Het terras met jacuzzi was fantastisch en de duo infrarood sauna erg relax!
Prive sauna met overnachting in luxe BB met wellness en jacuzzi.
Overnachting Bed Breakfast. Extra uur: 4500., Bij Sauna Sensations wordt iedere gast met hart en ziel ontvangen voor een Wellness overnachting in alle rust en privacy te Lummen. Je geniet er volop van de stilte met een uniek uitzicht op het prachtige Limburgs landschap.
Wellnessarrangement voor twee!
Vlakbij het mooie Giethoorn vind je een unieke sauna en wellnesshoeve, die tijdens deze overnachting helemaal privé is voor jullie! Nadat je heerlijk hebt gerelaxed hoef je niet naar huis, maar blijven jullie lekker slapen in de romantisch aangeklede kamer. Een unieke wellnesshoeve, die tijdens deze overnachting helemaal privé voor jullie is! Prijs: 22900, voor 2 personen. Personaliseer dit cadeau In winkelwagen. Een exclusieve wellnesshoeve. voor jullie samen! Romantische privé wellness met overnachting! Ultiem ontspannen in de overdekte jacuzzi.
Burmtiende privé Sauna en Massage tussen Temse en Sint-Niklaas.
luxe bed breakfast. In ons privé wellness complex kan u ook overnachten in de Finse blokhut met onze sleeping formule. In het sleeping arrangement zit uiteraard ook een uitgebreid ontbijt op het knusse terras van de finse blokhut inbegrepen. Duo massage privé wellness. Wij bieden verschillende stimulerende of rustgevende duo massages aan. U kan in de Burmtiende gewoon van een massage komen genieten, of u kan ervoor kiezen om een duo massage te koppelen aan uw bezoek van de privé wellness. Snel een bezoek brengen aan Burmtiende privé sauna? Bekijk de lastminutes. Prive wellness aan verlaagde prijs.
Wellness met overnachting Wellux.
Afhuring privé sauna complex. Arrangementen zonder overnachting. Wellness met overnachting. Eten en drinken. Wellness met overnachting. Niet alle arrangementen zijn op elk moment boekbaar, afhankelijk van de periode van de dag of van het jaar. Ook niet alle overnachtingen zijn online boekbaar.
Privé-sauna Wellness.
Ons gloednieuw schoonheidsinstituut met privé-wellness is geopend sinds 16 november 2012. U bent van harte welkom! Meer foto's' van de privé sauna kan u terugvinden bij de rubriek contact. Wij bieden privé sauna arrangementen aan in combinatie met schoonheidsverzorging, massage, een maaltijd en/of overnachting.
Resengo Reserveer bij Prive sauna BoraBora in Brecht St.-Lenaarts. account. Resengo logo. no notifications. friends. cow. no favorites. no search results. no appointments. no giftcards. delete. arrow
Dit alles voor U priv233; en ver weg van alle drukte. U vindt in ons prive sauna complexen: een finse sauna, stoomcabine, whirlpool, zwembad, infraroodsauna, douches, kleedruimtes en een relaxruimte een goedgevulde minibar. Het Sauna BoraBora TeamPrive" Sauna BoraBora met overnachting in onze Bed and breakfast.
Aqua Lounge privé sauna in de Kempen, Antwerpen.
Baden in alle rust en privacy, genieten van zuiverende wellness ervaringen in de sauna, stoombad of spa, onder de waterval of regendouche. Heerlijk herbronnen in de in outdoor luxe, verwarmde binnen en buitenzwembaden en gracieuze loungeplekjes. Ontspannen ontstressen in alle privacy, desgewenst met een overnachting in uw eigen, twee verdiepingen tellende privé saunacomplex, inclusief luxe ontbijt met bubbels.

Contactez nous