Chercher à overnachting met wellness

overnachting met wellness
Hotel Den Berg Wellness. Wellness Hotel Den Berg.
Geniet van een welverdiende wellness. Zin in een korte privéwellness? Een hete sauna na een lange werkdag? Even in de hamam om je klaar te stomen voor je event? Kom helemaal tot rust in de spa van Hotel Den Berg. Geniet van een Finse sauna, hamam, infraroodsauna, doorloopregendouche, verwarmde bank, relaxzetels en het terras met zich op de binnentuin.
Een dagje wellness of een weekend relaxen bij Hof Leskensdaele.
Zowel in de winter als in de zomer is dit een unieke spa ervaring. Last minute naar de wellness? Zin in een last minute wellness arrangement? Bel en wij bekijken onmiddellijk de beschikbaarheid voor u 32 486 69 13 51. Verhuur privé sauna. Wellness met overnachting.
Aqua Lounge privé sauna in de Kempen, Antwerpen.
Baden in alle rust en privacy, genieten van zuiverende wellness ervaringen in de sauna, stoombad of spa, onder de waterval of regendouche. Heerlijk herbronnen in de in outdoor luxe, verwarmde binnen en buitenzwembaden en gracieuze loungeplekjes. Ontspannen ontstressen in alle privacy, desgewenst met een overnachting in uw eigen, twee verdiepingen tellende privé saunacomplex, inclusief luxe ontbijt met bubbels.
Luxe overnachtingwellness? Bouwinfo.
Rapporteer als spam / reclame / ongepast /. Wij zijn op zoek naar een leuke BB of een hotel waar we een wellness zwembad of sauna of jacuzzi of combinatie overnachtenen kunnen doorbrengen. Iemand leuke ideetjes? Liefst in België en met mogelijkheid om een ganse dag op dezelfde locatie te kunnen verblijven dus liefst ook mglijkheden om te dineren.
Wellness overnachting Alle Wellness overnachting centra op Relaxy.be Relaxy.be.
245 per persoon voor de Kamiele. Wil je dit arrangement aanpassen naar 2 uur wellness ipv. 3 uur wellness? Dat kan, de prijs zakt dan 10 euro per persoon. Arrangement mogelijk op basis van beschikbaarheid. Lummen Limburg Wellness overnachting. Wellness Hasselt BB. La Buena Vida Wellness overnachting. De Kleine Bever. BB Lavendine Pure. Kuurcentrum Yolande Buekers. BB Body Nature. A Beauty Well. Instituut Tim Torfs. Sea Sauna I II.
Bijzondere Overnachtingen België Supertrips België.
Als bezoeker kan je direct contact opnemen met de host van de bijzondere overnachting voor een aanbieding of voorstel op maat of je kunt doorklikken naar de website van de bijzondere vakantiehuisjes en daar inzicht krijgen in de prijzen en beschikbaarheid.
Wellnessweekend met overnachting of dagje spa met wellness Bongo.
RELAXWEEKEND MET DINER. ontbijt én diner. 75 wellness hotels. Voor 2 personen. LEVE HET BRUIDSPAAR! 125 wellness hotels. Voor 2 personen. Bongo e-mail voucher. VERWENMOMENT VOOR TWEE. Sauna, massage, beauty. Voor 2 personen. 450 wellness arrangementen: massage, sauna, manicure en meer.
NOOZ Stuur je zintuigen op reis in hartje Antwerpse Kempen.
Zo bijzonder dat Nooz heel wat awards heeft gekregen zoals beste sauna, meest innovatief concept, Horeca Award., Zo onvergetelijk dat het Algemeen Dagblad, VRT, Goed Gevoel, Unizo, het Nooz-concept uitmuntend noemen en warm aanbevelen. De meest unieke en originele priv-wellnesservaring, met of zonder overnachting.

Contactez nous