Cherchez à prive sauna jacuzzi overnachting?

prive sauna jacuzzi overnachting
Daghotel, lovehotel met grote jacuzzi op de kamer.
3 personen toegelaten op kamer trio. Kleine huisdieren toegestaan op kamer. Mogelijkheid tot overnachten. Afhuren voor meerdere dagen/weekend. Resultaten hotel zoeken op.: Kamer met jacuzzi groot model beschikbaar. L'Ô' Vive Mottantstraat 31, 9308 Hofstade Aalst. Telefoon: 32 468 51 49 19.
loftaanhetwater.be Ongekende priv luxe arrangement met massage, overnachten, wellness, duo massage, priv cinema.
wie zijn we? Luxe Duo Massage overnachting verwenarrangement. Een bijzonder overnachting en ongekende Duo Massage. Wat kan je verwachten van dit arrangement? Bijzondere overnachting in ongekende luxe en architectuur. Ongekende Duo Massage in je eigen priv massage Red Lounge. 1 fles genotsdrank. Priv cinema ervaring vanuit je priv lounge bed met HD projectie en het summum van horen en zien. Je eigen priv lounge met onbeperkt gebruik van alle faciliteiten infrarood element, lounge bed, kleursferen, HD cinema room, regendouche, luxe design sanitairenz. Brunch in de gigantische LoftLiving of in je eigen priv Lounge. Brunch ontbijt wanneer jij wakker wordt tot 12.00 uur kan je nog komen ontbijten. Slipper om mee te nemen naar huis. Priv en verweg van vreemde mensen zoals in een hotel of BB. Gratis gebruik van de gigantische Loft Living met oa Le Corbusier zetels en eindeloos zicht op water en natuur. Gebruik van koffie en thee zijn gratis. Gratis priv parking. Geen check-in tijdverlies. Gebruik van badjassen, handdoeken en zepen zijn gratis. Indien jullie het willen kan de toegang volledig automatisch gebeuren zonder onze aanwezigheid. Gelieve dit op voorhand expliciet te vragen. 170 euro/persoon voor priv Lounge op basis 2 personen of meer.
Hotel jacuzzi? Wauw 10 hotels met een privé-jacuzzi. Heerlijk!
Hier staat een kolossale jacuzzi 1.70 m doorsnede pal voor het raam en krijg je een geweldig uitzicht over de binnenhaven van Rotterdam. De badkamer met inloopdouche en privé sauna maken de wellness beleving compleet. Wat een super hotel! Misschien wel het ultieme hotel voor een heerlijk romantisch weekendje Rotterdam. Goede reviews en super-de-luxe. Boeken kan via Booking. Hotelkamer met jacuzzi incl. toegang tot de Efteling. Bij een romantisch weekendje weg hoort een unieke accommodatie. Grote kans dat je direct denkt aan een hotel, maar er is meer mogelijk. Wat dacht je van twee dagen Efteling inclusief een overnachting in de mooiste suite van het Efteling Hotel: De Excellente suite.
De 10 mooiste privésauna's' van Vlaanderen De Morgen. Deel dit artikel.
Beeld Nooz Aquabello, Roeselare. In een doodlopende straat vind je privéwellness en bed breakfast Aquabello: een strak gebouw in een modern design van beton, glas en natuurmaterialen. De twee complexen beschikken over een massage en solariumruimte, douches, voetbaden, hamam en sauna, loungeruimte met gashaard en flatscreen en een ruim zonneterras met whirlpool. Unit twee heeft een verwarmd buitenzwembad als bonus. Beide complexen kunnen verbonden worden voor grote groepen. Prijs: vanaf 100 euro 2 personen, 2 uur. Opties: massages, arrangementen, overnachting.
Ontspannen in een privé sauna in Antwerpen Aquatis.
Prive saunas zwembaden. Luxe Privé Sauna en Zwembad in Antwerpen. U kan onze cadeaubons ook verkrijgen via mail zodat u deze zelf kan uitprinten. De lage emissiezone van Antwerpen is bij ons niet van toepassing! Bij privé sauna Aquatis in Antwerpen kan u genieten en relaxen in de meest hedendaagse wellness trend.
Nachtje in de wellness.
De wellness en overnachting. De gehele wellness verdieping is voor u gereserveerd, dus u heeft maar liefst 120m2 tot uw privé beschikking om heel de avond van te genieten! U mag 25, uur gebruik maken van de Finse sauna, infrarood sauna, hammam en jacuzzi.
De Verborgen Parel Bed and Breakfast BB.
De voorzieningen en faciliteiten van een 4 sterrenhotel met de gezellige intieme sfeer van een BB. Elke kamer is luxueus ingericht, zodat u aan het einde van de dag op een heerlijke matras kan wegzinken in een oase van rust.
Hotelovernachting met privé sauna op kamer Reisjager.
Het Mainport Designhotel in Rotterdam heeft een aantal prachtige Waterfront Sauna en Waterfront Spa kamers. Je hebt niet alleen prachtig uitzicht op de skyline van Rotterdam, maar ook nog eens de luxe van een eigen sauna en bij de Wellness suite ook een eigen jacuzzi met fantastisch uitzicht!

Contactez nous