Résultats pour prive sauna zwembad met overnachting

prive sauna zwembad met overnachting
Privé Sauna De Meerkes.
Bij Privé Sauna Wellness De Meerkes ontbreekt het u werkelijk aan niets om een dag of dagdeel te relaxen. Van sauna tot jacuzzi en van stoombad tot verwarmd zwembad. Zo kunt u ongestoord samen tijd doorbrengen. En dit alles in een natuurrijke omgeving. Twee unieke ruimtes. De Meerkes in Ravenstein biedt u twee afzonderlijke en unieke privé saunas: t Bakhuys en t Koetshuys. Voorzien van de betere wellness faciliteiten staan beide ruimtes in het teken van totale ontspanning. De historie van de Meerkes. door gastvrouw Lisa Verhoeven. Van recreatieboerderij tot sauna: De Meerkes is sinds jaar en dag een begrip in de omgeving van Ravenstein. Uw gastvrouw Lisa Verhoeven vertelt u er graag meer over. Laten we teruggaan naar het verre verleden, toen de akkers nog met paard en wagen werden omgeploegd.
Puur Spa Private spa in Brugge met sauna, hamam, zwembad en tuin.
Elke bezoeker gaat uitdrukkelijk akkoord met de huisregels. Op de hoogte blijven? We informeren je graag over onze promoties, evenementen en nieuwigheden via e-mail.: Puur Spa Links Privé sauna Brugge Zwembad Brugge Massage Brugge Laatste update: 01/04/2017 Deze prijslijst vervangt alle voorgaande.
prive-sauna-aan-zee.be Ongekende privwellness aan de kust.
Kies je voor een luxe prive wellness overnachting aan zee dan kan je met deze ALL-IN" formule rekenen op meer dan hotel service. Jouw priv kust sauna domein is 250m2, iets dat een hotelsuite kamer dus ver overstijgt. Want al je priv wellness facliteiten zijn 24/24 voor jou beschikbaar in je eigen priv vissershuis.
PRIVE SAUNA PALACE KOERSEL BERINGEN LIMBURG VLAANDEREN BELGIE.
Privé Finse Sauna met zicht op privé zwembad. Privé Infra-rood Sauna met licht therapie. Privé relaxruimte met zelfbedieningsbar. Privé dubbele douche met zonnebank. U kunt bij Privé Sauna Palace, eventueel ook een romantisch dineetje. of een gezellig ontbijt aan het zwembad genieten.
Sauna Wellness Massages AARTS-Wellness As.
Garra Rufa knabbelvisjes. sauna overnachting massages sunfx beauty pakkingen ontharing. DE GROOTSTE PRIVÉ WELLNESS VAN EUROPA. U kunt bij ons al terecht vanaf 14400, per 2 pers./2 uur korting arrangement. Geschikt voor max 20 personen. Kinderen van 3 jaar of jonger zijn gratis. Prijzen zijn voor 2 personen. Vanaf 22 uur worden enkel reserveringen aangenomen van twee personen. Elke extra persoon: 3000., Prijs arrangement 10%. 24/12, 31/12, na 17.00 uur en 25/12 01/01, en 7/2-21/2 hele dag en op feestdagen, is er een EXTRA toeslag van 5. per half uur. Prijzen van de extra arrangementen.: romantisch, Franse kaas, fruit, ontbijt of snoeparrangement. Prijs arrangement 4000., Elke extra persoon 5000., altijd bellen voor afspraak! geen extra personen mogelijk. Bij meer dan 6 personen kan er enkel het korting arrangement gekozen worden. Men houdt dan bovenstaande prijzen aan het aantal personen x 3000. Men vermindert dan het totale bedrag met 10%.
prive sauna Aquasana Privé sauna Aquasana in Oevel Antwerpen.
Welkom bij privé sauna Aquasana in Oevel. Onze twee welness units zijn alle dagen open van / 10u tot 24u ook op zon en feestdagen. Enkel na reservatie. Prijzen al vanaf 85 voor 2 uur / 2 personen! Ook overnachtingen mogelijk, klik voor info hierover in het menu op overnachting.
Prive Sauna en Schoonheidsinstituut Akwa te Everberg.
wat is een prive sauna? diamond microdermabrasion treatment. een droge huid? la pause détox. detox your body. le sauna, bon pour la santé? De weldaad van de full spectrum infraroodsauna. waarom eucalyptus in de sauna? massages door de eeuwen heen. is de sauna goed voor het hart? in de herfst naar de sauna. massage voor de bloed en lymfestroom. diabetes en de sauna. massage, de effectieve huidprikkeling. behandeling van spataders. anti-oxidanten tegen rimpels. badkleding in de sauna? de sauna was niet altijd alleen zweten. wanneer mag je gemasseerd worden? waarom doet een massage zo goed? jacuzzi en gezondheid. in de sauna voor of na het sporten? wat is detoxen? recept voor na het detoxen. wanneer mag je niet detoxen? wat betekent wellness? sauna en zwangerschap. naar de sauna in de zomer? sauna en contactlenzen, geen probleem? wat is hyperthermie? hoe de sauna u opwarmt. wat is een hotstone massage? wat is een goede relaxatiemassage? wat is de circel van het leven? correct de sauna gebruiken. leef je langer als je veel in de sauna gaat? waarom zweten we in de sauna? chloor in het zwembad.
Privé sauna en wellness Karmijn.
foto zwembad jan. Privé sauna en wellness Karmijn. Privé sauna en wellness Karmijn te Lummen bezorgt je een heerlijk relaxmoment. In onze saunas wordt de temperatuur flink opgedreven. Je lichaam zal reageren op deze warmte door te beginnen zweten en je bloeddruk te laten zakken. Door het zweten zal je huid flink gereinigd worden. Ook je ademhaling en bloedcirculatie worden gestimuleerd, je stofwisseling verbetert en strakke spieren ontspannen.Wij verhuren onze privé sauna ook in combinatie met verschillende arrangementen, zodat je optimaal kan genieten van een volledig gepersonaliseerd relaxmoment. Ontdek onze verschillende verwenarrangementen die bij elk sauna gebruik geboekt kunnen worden. Naast een verkwikkende sauna kan je bij ons ook terecht voor verschillende massages en schoonheidsverzorgingen. Om verder helemaal tot rust te komen, is het bij ons ook mogelijk om een overnachting met ontbijt te boeken.

Contactez nous