Cherchez à prive wellness met overnachting ardennen?

prive wellness met overnachting ardennen
De zes warmste wellnessadresjes van België.
In de Ardennen. Genieten van de rust en de natuur van de Ardennen, dat is het enige wat er van je verwacht wordt in dit moderne wellnesscentrum. Je kan er onder meer gebruikmaken van een sauna, een hamam, een infraroodcabine en een UV-therapiecabine, maar ook een deugddoende massage, lichaams of gelaatsverzorging boeken. Voor koppels zijn er bovendien speciale arrangementen, waarbij je een bezoek aan de wellness combineert met een overnachting met ontbijt, en eventueel met een heerlijk diner.
Luxe overnachten BB België.
tot 4 pers. Hoeve de Witte Gans BB met wellness. Limburg België vanaf 95 per nacht. 0 2 pers. Aux Quatre Bonniers BB en vakantiehuis. Wallonië vanaf 89 per nacht. 2 11 pers. Droom en Daad BB. Antwerpen vanaf 90 per nacht. 2 8 pers. BB Bo Temps BB vakantiehuisje. Ardennen vanaf 78 per nacht.
Wellness Ledekant, bed breakfast in de Vlaamse Ardennen.
1 overnachting in de Lede suite welness met duo-massage. vroege incheck vanaf 14u00. 15u00-16u00: energetische duo-massage met aromatische olieën. 16u00-18u00: privé gebruik van wellness faciliteiten glaasje bubbels. saunahammanbelevingsdoucherelax, met lichttherapie. gebruik badjassen, slippers, handdoeken, verzorgingsprodukten. 1 overnachting in de Lede suite rechtstreeks verbinding naar wellness.
Wellness en spa Casa Caliente.
Kom volledig tot rust in ons ruim 170m2 luxe privé sauna wellness center. Een heerlijk weekendje weg in Avelgem, vlak aan de rand van de Vlaamse Ardennen. Dat kan bij Casa Caliente. Huur één van onze vespas en ga heerlijk cruisen in de Vlaamse Ardennen.
casapilot selected homes.
Sauna Casa Verde: Dendermonde: Exclusieve wellness bed breakfast luxe privé sauna exclusieve kamers met privéwellness: Oost-Vlaanderen.
Burmtiende privé Sauna en Massage tussen Temse en Sint-Niklaas.
Bekijk de lastminutes. Prive wellness aan verlaagde prijs. Acties in Burmtiende. Let it be love. sinds 13 januari 2018. De liefdevolle maand Februari laten we niet zo maar voorbijgaan bij Burmtiende. Wij stellen dan ook graag onze 2 populaire valentijns arrangementen voor die u samen met je geliefde kan komen ervaren."
Kalevala: Luxe Privé Wellnessblokhutten tot 6 personen inclusief sauna, jacuzzi en Finse barbecue te huur.
Opheide J, gekend vaatchirurg aan het Sint-dipna ziekenhuis te Geel met meer dan 30 jaar ervaring zal u op een passionele wijze duidelijk maken dat het nog niet te laat is maar wel hoogtijd om gezonder te eten. Dit alles gebracht in een uniek kader waar natuur, onthaasten en wellness samen komen.

Contactez nous