Chercher à spa en overnachting

spa en overnachting
Home.
al dan niet in combinatie met een overnachting in onze Bed and Breakfast. Unit 1 werd in juni 2016 volledig gerenoveerd met duurzame materialen. Hier geniet je van sauna, spa en luxe stoomcabine. Bovendien beschikt deze unit over een privé, verwarmd zwembad en relaxruimte met super large ligbed.
Welkom Les Thermes de Spa.
Als unieke bron van kalmering vormt Eau Thermale Spa het hart van de high performance oplossing van Sothys met een Professionele behandeling en een serie van producten die het dagelijks leven van de huid die van nature gevoelig is en de huid die tij.
Wellness met overnachting BB LastMinute Sauna.
Jepun Traditional Spa. Wellness met overnachting BB. Douche of stoomcabine. Zin om te genieten en te herbronnen in een wellness centrum in de buurt? Ontdek hier alle wellness lastminutes, al dan niet met overnachting, en gun jezelf een heerlijk relaxatiemoment.
Bezoek de Thermen in Spa vanuit het Radisson Blu Palace Hotel.
Verlaat u kamer in badmantel en begeef u naar de Thermen van Spa via de privékabelbaan van het hotel. Les Thermes de Spa. Ontdek een wereld van relaxatie, welzijn en schoonheid met 800m thermale binnen en buitenbaden 33C en talrijke wateractiviteiten, saunas, jacuzzis, Turkse stoombaden en relaxatieruimten met aromatherapie, Wood licht en aquagym sessies.
Spaweekendje weg Weekendesk. Icon_mail. icon_call_center. icon_aide_en-ligne.
Of wil je iemand die je lief hebt eens in de watten leggen? Ontdek dan ons brede aanbod van spa weekendjes weg en verwen niet alleen je beste vriendin of je geliefde maar kom ook zelf helemaal tot rust tijdens een paar dagen ultieme ontspanning in de spa.
Wellnessweekend met overnachting of dagje spa met wellness Bongo.
Soms wordt de stress van het dagelijks leven ons even te veel: dan is het tijd voor ontspanning. Dankzij Bongo geef je jouw partner, je vriend of vriendin, je ouders of een kennis het ultieme cadeau voor relaxatie: een wellnessweekend. Ook voor een dagje spa hebben we verschillende cadeaubonnen. Ontdek ons assortiment voor inspiratie en geef een ontspannend cadeau!
Radisson Blu Palace Hotel 4 Spa, België. Icon_mail. icon_call_center. icon_aide_en-ligne.
De directe verbinding met de privé kabelbaan naar de Thermen van Spa. De centrale ligging tegenover het oudste casino van Europa. Beleef meer dan een weekend! Overnachting Ontbijt Activiteiten. We hebben 4 aanbiedingen samengesteld voor Radisson Blu Palace Hotel. 2 aanbiedingen in standaard tweepersoons kamer. Gratis en onbeperkte Wifi.
De beste wellness hotels Spa voor jou.
Op zoek naar een wellnes met een overnachting? Dan staat je verblijf garant voor ontspanning! Een wellness hotel in Spa is ideaal voor een verwenweekend. Trakteer je moeder, vriendin of lief op een wellness met overnachting in Spa en geniet van een spa behandeling.

Contactez nous