Résultats pour spa in spa belgie

spa in spa belgie
Bezoek de Thermen in Spa vanuit het Radisson Blu Palace Hotel.
Radisson Blu Palace Hotel, Spa. Geniet van exclusieve toegang tot Les Thermes de Spa. Sinds de 16e eeuw wordt Spa als een van de beste kuurbestemmingen beschouwd. Verlaat u kamer in badmantel en begeef u naar de Thermen van Spa via de privékabelbaan van het hotel.
Thermen van Spa, wellnessuitstap in de provincie Luik.
Thermes de Spa. Kom ontspannen in de Thermen van Spa, een statig complex, tussen traditie en modernisme, in het centrum van Spa, in een vallei van de Belgische Ardennen. Bovenop op de heuvel met uitzicht op Spa geniet je van een volledig complex dat de traditie van thermale behandelingen combineert met moderne wellness.
De 10 beste wellness centra en spa's' in België TripAdvisor.
1 van 1 Spa en wellness in Dilbeek. Les Thermes de Spa Spa. 1 van 1 Spa en wellness in Spa. Spa's' Onsen resorts. Lum Spa Brussel. 2 van 43 Spa en wellness in Brussel. 1 van 10 Spa en wellness in Gent.
Les Thermes de Spa 2018 Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
Alle restaurants in Spa. Restaurants in de buurt van Les Thermes de Spa. Alle dingen om te doen in Spa. Activiteiten in de omgeving van Les Thermes de Spa. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen.
De 6 Beste Hotels in de buurt van: Thermen van Spa, Spa, België Booking.com.
Beschrijving Le Dépôt biedt uitzicht op de stad en ligt in Spa, op 500 m van Thermes de Spa. U kunt gratis gebruikmaken van WiFi. Fantastische" aankleding van het appartement." Le Dépôt biedt uitzicht op de stad en ligt in Spa, op 500 m van Thermes de Spa.
De 10 beste wellness centra en spa's' in Belgische Ardennen.
1 van 1 Spa en wellness in Spa. Spa's' Onsen resorts. Lum Spa Brussel op 1.1 km afstand. 2 van 43 Spa en wellness in Brussel. Ô Siam Evere op 4.2 km afstand. 1 van 1 Spa en wellness in Evere.
Welkom Les Thermes de Spa.
Sinds 1868 is het water, alom tegenwoordig in de Thermen van Spa, in deze beschermde omgeving als het ware geladen met de kracht van de aarde. Het water is hier een ontmoeting tussen rots, natuur en venen en het is het weldadige element dat u masseert, verkwikt en versoepelt.
Eerste bezoek? Les Thermes de Spa.
Het restaurant is bereikbaar zowel via de baden als via de droge ruimte. Het buitenterras geeft een exclusief panoramisch zicht op de stad Spa maar is uitsluitend bereikbaar via de droge ruimte, d.w.z. voor of na uw verblijf in de baden.

Contactez nous