Cherchez à spa in spa belgie?

spa in spa belgie
Thermen van Spa, wellnessuitstap in de provincie Luik.
Kom ontspannen in de Thermen van Spa, een statig complex, tussen traditie en modernisme, in het centrum van Spa, in een vallei van de Belgische Ardennen. Bovenop op de heuvel met uitzicht op Spa geniet je van een volledig complex dat de traditie van thermale behandelingen combineert met moderne wellness.
De 10 beste wellness centra en spa's' in België TripAdvisor.
1 van 3 Spa en wellness in Dinant. Saïna Spa Tournai. 2 van 5 Spa en wellness in Tournai. 1 van 3 Spa en wellness in Schoten. Les Thermes de Spa Spa. 1 van 1 Spa en wellness in Spa.
Les Thermes de Spa Spa België. Informatie Reviews Les Thermes de Spa Zoover.
Gereisd met partner in januari 2015, uit Nederland. Reageer op deze reviews Reageer. Doet de naam Spa geen eer aan. 29 mei 2014. Het oogt van de buitenkant allemaal erg fraai, maar van binnen viel het ons behoorlijk tegen. Het complex ligt bovenop een bergje.
De 6 Beste Hotels in de buurt van: Thermen van Spa, Spa, België Booking.com.
Spa 04, km van Thermen van Spa. 95, Voortreffelijk 56 beoordelingen. La Maurianne ligt op 200 meter van het Spa Casino en bestaat uit 2 accommodaties met eigen kookgelegenheid, waarvan er één is gevestigd in een huis dat dateert uit de 18e eeuw.
Radisson Blu Balmoral Hotel 4 Spa, België. Icon_mail. icon_call_center. icon_aide_en-ligne.
Het Radisson Blu Balmoral Hotel beschikt over een eigen wellnesscentrum. Ontspan in de hamam en sauna of neem een duik in het zwembad. Bezoek tijdens je verblijf in het Radisson Blu Balmoral Hotel natuurlijk ook eens de Thermen van Spa.
Bezoek de Thermen in Spa vanuit het Radisson Blu Palace Hotel.
Geniet van exclusieve toegang tot Les Thermes de Spa. Sinds de 16e eeuw wordt Spa als een van de beste kuurbestemmingen beschouwd. Verlaat u kamer in badmantel en begeef u naar de Thermen van Spa via de privékabelbaan van het hotel.
Welkom Les Thermes de Spa.
Sinds 1868 is het water, alom tegenwoordig in de Thermen van Spa, in deze beschermde omgeving als het ware geladen met de kracht van de aarde. Het water is hier een ontmoeting tussen rots, natuur en venen en het is het weldadige element dat u masseert, verkwikt en versoepelt.
De 10 beste wellness centra en spa's' in Belgische Ardennen.
Activiteiten in de omgeving van L'Auberge' de Bouvignes. Activiteiten in de omgeving van NE5T Hotel Spa. Activiteiten in de omgeving van Auberge de la Ferme. Activiteiten in de omgeving van Hotel Melba. Activiteiten in de omgeving van Le Merceny Motel.

Contactez nous