Cherchez à spa thermen spa?

spa thermen spa
Thermen van Spa Wikipedia.
Thermen van Spa in België. De thermen van Spa zijn kuurbaden in Spa in de Belgische provincie Luik. In de 16e eeuw begon de commercialisering van de thermaalbaden en kwamen er vele kuurgasten naar Spa. In 1764 werd de eerste badinrichting gebouwd en kreeg de stad bekendheid als kuuroord.
Thermen van Spa, wellnessuitstap in de provincie Luik.
Kom ontspannen in de Thermen van Spa, een statig complex, tussen traditie en modernisme, in het centrum van Spa, in een vallei van de Belgische Ardennen. Bovenop op de heuvel met uitzicht op Spa geniet je van een volledig complex dat de traditie van thermale behandelingen combineert met moderne wellness.
Wellnessweekend Spa met toegang tot de Thermen voor 2 volwassenen vanaf 159. Icon_mail. icon_call_center. icon_aide_en-ligne.
ter plaatse, Thermes de Spa, Colline d'Annette' et Lubin, 4900 Spa, Belgium. Verwen jezelf en kom tot rust in het compleet uitgeruste wellnesscentrum van Thermen. Toegang tot de Thermen voor 2 volwassenen. ter plaatse, Thermes de Spa, Colline d'Annette' et Lubin, 4900 Spa, Belgium.
Bezoek de Thermen in Spa vanuit het Radisson Blu Palace Hotel.
Geniet van exclusieve toegang tot Les Thermes de Spa. Sinds de 16e eeuw wordt Spa als een van de beste kuurbestemmingen beschouwd. Verlaat u kamer in badmantel en begeef u naar de Thermen van Spa via de privékabelbaan van het hotel.
Les Thermes de Spa België Beoordelingen TripAdvisor.
de thermen van spa. Gemiddeld goed, er zijn zeker thermen in Belgie die veel beter zijn maar deze vond ik in het algemeen gemiddeld goed. In de vakantieperiode zeker reserveren voor een behandeling.; Bedank Odette C. 1 week geleden beoordeeld.
De 6 Beste Hotels in de buurt van: Thermen van Spa, Spa, België Booking.com.
Spa 1 km van Thermen van Spa. 96, Voortreffelijk 285 gastbeoordelingen. Deze gerenoveerde villa is gevestigd in een authentiek huis uit de Ardennen en bevindt zich op 1 km van het centrum van Spa en op 9 km van het racecircuit Spa Francorchamps.
De 10 beste wellness centra en spa's' in Belgische Ardennen.
Mogelijk gemaakt door Weather Underground. Gesorteerd op: Classificatie. Les Thermes de Spa Spa. 1 van 23 Spa en wellness in Belgische Ardennen. Spa's' Onsen resorts. Spa du Chateau des Thermes Chaudfontaine. 2 van 23 Spa en wellness in Belgische Ardennen.
Welkom Les Thermes de Spa.
De Thermen van Spa zijn een weergave van de combinatie van het moderne welzijn met het traditionele thermalisme; de turfbaden, de balneotherapie, de heilzame werking van het drinken van water, het plezier van de waterspelen, de programmas voor relaxatie en om weer in goede conditie te geraken, de schoonheidszorgen.

Contactez nous