Chercher à spa thermen spa

spa thermen spa
De 6 Beste Hotels in de buurt van: Thermen van Spa, Spa, België Booking.com.
95, Voortreffelijk 290 beoordelingen. Deze gerenoveerde villa is gevestigd in een authentiek huis uit de Ardennen en bevindt zich op 1 km van het centrum van Spa en op 9 km van het racecircuit Spa Francorchamps. Meer accommodaties in de buurt van Thermen van Spa.
Verblijf van 2 nachten.
1 lunch in de Thermen. 4 verzorgingen per persoon in de Thermen van Spa. Toegang tot de Baden de ganse dag van de verzorgingen en de nodige kabeltreintickets heen en terug inbegrepen. De volgende behandelingen worden aan Uw keuze overgelaten.:
Thermen van Spa, wellnessuitstap in de provincie Luik.
Thermes de Spa. Kom ontspannen in de Thermen van Spa, een statig complex, tussen traditie en modernisme, in het centrum van Spa, in een vallei van de Belgische Ardennen. Bovenop op de heuvel met uitzicht op Spa geniet je van een volledig complex dat de traditie van thermale behandelingen combineert met moderne wellness.
Les Thermes de Spa 2018 Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
Jaarlijks maken wij een trip naar Spa en de thermen, vooral het mooie zwembad heeft ons hart gestolen, ook de Turkse sauna en de sauna met zicht op de vallei, ook Spa is een mooi stadje met veel vergane glorie.
Wellnessweekend Spa met toegang tot de Thermen de Spa vanaf 149. Icon_mail. icon_call_center. icon_aide_en-ligne.
Toegang tot de Thermen de Spa. Thermes de Spa, Colline d'Annette' et Lubin, 4900 Spa, Belgium 5 km. De Thermen van Spa biedt u de complete wellnesservaring om geheel tot rust te komen. Toegang tot de Thermen de Spa. Thermes de Spa, Colline d'Annette' et Lubin, 4900 Spa, Belgium 5 km.
Bezoek de Thermen in Spa vanuit het Radisson Blu Palace Hotel.
Geniet van exclusieve toegang tot Les Thermes de Spa. Sinds de 16e eeuw wordt Spa als een van de beste kuurbestemmingen beschouwd. Verlaat u kamer in badmantel en begeef u naar de Thermen van Spa via de privékabelbaan van het hotel.
Welkom Les Thermes de Spa.
Sinds 1868 is het water, alom tegenwoordig in de Thermen van Spa, in deze beschermde omgeving als het ware geladen met de kracht van de aarde. Het water is hier een ontmoeting tussen rots, natuur en venen en het is het weldadige element dat u masseert, verkwikt en versoepelt.
Geschiedenis van de thermen van spa Les Thermes de Spa.
Het nieuwe gebouw dat onderdak biedt aan de Thermen van Spa is een ontwerp van architect Strebelle, die de Place Saint Lambert in Luik ontworpen heeft. Sinds 1868 is het water, alom tegenwoordig in de Thermen van Spa, in deze beschermde omgeving als het ware geladen met de kracht van de aarde.

Contactez nous