Chercher à thermes de spa in spa

thermes de spa in spa
De Thermen van Spa Spa Authenti'city.'
Op deze plaats geniet u van een prachtig uitzicht op de stad, vertrekken verschillende bewegwijzerde wandelingen en voert een pad in balkonvorm u terug naar het Parc de Sept Heures. Informatie: 150, voor een enkele rit met de kabelbaan, 3 voor heen/terug. Copyright: Thermes de Spa.
Thermen van Spa, wellnessuitstap in de provincie Luik.
Thermes de Spa. Kom ontspannen in de Thermen van Spa, een statig complex, tussen traditie en modernisme, in het centrum van Spa, in een vallei van de Belgische Ardennen. Bovenop op de heuvel met uitzicht op Spa geniet je van een volledig complex dat de traditie van thermale behandelingen combineert met moderne wellness.
Wellnessweekend Spa met toegang tot de Thermen de Spa vanaf 154. Icon_mail. icon_call_center. icon_aide_en-ligne.
Alle commentaren zijn geschreven door klanten van Weekendesk die in dit hotel verbleven. Ze zijn doorgenomen door een externe partij die bepaalde kwaliteitsnormen hanteert uit respect voor de mening van onze klanten, of deze nu positief of negatief zijn. Wij berekenen een gemiddelde gebaseerd op de afgelopen 12 maanden. We onderhandelden voor jou een verblijf met volgende voordelen. Toegang tot de Thermen de Spa. Thermes de Spa, Colline d'Annette' et Lubin, 4900 Spa, Belgium 5 km.
De 6 Beste Hotels in de buurt van: Thermen van Spa, Spa, België Booking.com.
Gemiddelde prijs per nacht. Spa 05, km van Thermen van Spa. 94, Fantastisch 28 beoordelingen. Beschrijving Le Dépôt biedt uitzicht op de stad en ligt in Spa, op 500 m van Thermes de Spa. U kunt gratis gebruikmaken van WiFi.
Les Thermes de Spa 2018 Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
Restaurants in de buurt van Les Thermes de Spa. Alle dingen om te doen in Spa. Activiteiten in de omgeving van Les Thermes de Spa. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.
Les Thermes de Spa Spa België. Informatie Reviews Les Thermes de Spa Zoover.
Gereisd met partner in Sept. 2012, uit Nederland. Reageer op deze reviews Reageer. Les Thermes de Spa scoort een 31, uit 10, op basis van 7 reviews. Acties voor Les Thermes de Spa. Review toevoegen Foto's' toevoegen Video's' toevoegen Accommodatie toevoegen Bezienswaardigheid toevoegen Print reviews RSS feed.
Bezoek de Thermen in Spa vanuit het Radisson Blu Palace Hotel.
Geniet van exclusieve toegang tot Les Thermes de Spa. Sinds de 16e eeuw wordt Spa als een van de beste kuurbestemmingen beschouwd. Verlaat u kamer in badmantel en begeef u naar de Thermen van Spa via de privékabelbaan van het hotel.
Welkom Les Thermes de Spa.
Artikelen van Thermes de SPA. Contact en toegankelijkheid. Uren en tarieven. Een hapje eten. Gebruiks en veiligheidsregels. Geschiedenis van de thermen van spa. Reserveren A la carte verzorgingen. Toegang tot baden. Voor 1 persoon. 10 personen en meer. Zie pakketten en behandelingen. Een thermale traditie sinds 1868. Kom tot rust! De Thermen van Spa zijn een weergave van de combinatie van het moderne welzijn met het traditionele thermalisme; de turfbaden, de balneotherapie, de heilzame werking van het drinken van water, het plezier van de waterspelen, de programmas voor relaxatie en om weer in goede conditie te geraken, de schoonheidszorgen.

Contactez nous