Résultats pour overnachting met prive wellness

overnachting met prive wellness
Prive sauna overzicht Privé Sauna Vind uw favoriete Privé Sauna en Wellness op e-Sauna.be.
De inrichting is tot in de puntjes afgewerkt en straalt rust en sereniteit uit. Overal vindt u verwijzingen naar de Oosterse cultuur. Deze privé sauna is werkelijk een streling voor het oog. Bezoek website Meer info. Heerlijk even nietsdoen en een verdiende rustpauze inlassen. dat kan perfect bij privé sauna L'Eau' Douce te Drongen. Genieten is er evident, zalig wegdromen in de bubbels van de jacuzzi of uitblazen in de Turkse stoomcabine? Waar wacht je op? Bezoek website Meer info. Sento Spa Brugge Privé Sauna, Wellness, Overnachting. Laat al je zintuigen genieten in deze prachtige en sfeervolle privé sauna met al haar faciliteiten. Maak je verblijf all-inclusive met een overnachting al dan niet met massage. Sento Spa is gehuisvest in een historisch pand in het hartje van Brugge op 100 m meter van de Grote Markt. Bezoek website Meer info. Prive Wellness Centrum La Cascada.
Sediba Privé wellness en BB in Bellegem Kortrijk.
Sediba is een privé wellness en BB te bellegem waar dit perfect kan in een landelijk kader. Om van deze totale ontspanning van zowel lichaam als geest extra lang te genieten is één van de arrangementen met overnachting een aanrader.
SENTO SPA BRUGES home.
Arrangement met overnachting. wellness met overnachting. Gun uzelf een hoogstpersoonlijke time-out in hartje Brugge. BB House of Bruges stelt u voor aan Sento-Spa. Dit luxueus en oosters aangekleed badhuis bezit alle spafaciliteiten om lichaam en geest een welverdiende rust te geven.
Prijslijst.
Ervaar het gelukzalige wellness gevoel en beleef luxe qualtity time. wellness met vriendinnen. Prijzen per 2 personen. Gebruik van alle faciliteiten. Traditionele sauna met kleurentherapie. Steeds inbegrepen: Fruitsap, water, thee en koffie. Badlinnen mag je zelf meebrengen of huren aan 5 per persoon.
Wellness met overnachting Wellux.
Overslaan en naar de algemene inhoud gaan. Afhuring privé sauna complex. Arrangementen zonder overnachting. Wellness met overnachting. Eten en drinken. Wellness met overnachting. Niet alle arrangementen zijn op elk moment boekbaar, afhankelijk van de periode van de dag of van het jaar. Ook niet alle overnachtingen zijn online boekbaar. Best dat je even contact opneemt per mail of telefoon. Heeft u een specifieke vraag, aarzel niet om ons te contacteren info@wellux.be of 011/45.82.42. We doen vaak ook maatwerk voor specifieke gelegenheden huwelijksnachten, verjaardagen., Een standaardovernachting start om 19 uur en duurt tot 9 uur. In sommige gevallen om 19.30 uur. Dit is verlengbaar tot 11 uur mits een opleg van 50. Wanneer u niet tijdig aanwezig kan zijn, gelieve dan eventjes telefonisch contact op te nemen. Dit kan anders worden aanzien als een annulatie. Maar op verzoek zijn alle variaties mogelijk. De slaapruimte is in de wellnessruimte zelf, dus u beschikt de ganse nacht over de wellness. Ontbijt is altijd inbegrepen, en krijgt u ook in de wellness zelf, meestal om 8 uur.
De Kleine Bever BB en Wellness.
Met deze cadeaubon schenk je je geliefden een origineel en warm cadeau. Leuk om te krijgen maar zeker even leuk om te schenken! privé wellness voor 2 personen: 140 euro. Ontbijtarrangement: 170 euro. Cadeaubon volgens bedrag naar keuze. privé wellness overnachting kamer 1 2 pers: 275 euro.
Prive Sauna Akwa Everberg Vlaams-Brabant.
massage, de totale mens staat centraal. de effecten van roken en alcohol op onze gezondheid. hoeveel water moet je drinken. gezonde voeding artikel. Slechte eetgewoonten doorbreken. weerstand tegen stress. waarom bewegen we te weinig. anatomie van de huid. acne voorkomen en bestrijden. hoe lang mag je in de zon. de romeinse badcultuur. parfum bij de grieken en romeinen. hoe zoet ben jij. huisreglement en algemene voorwaarden. in en rond kortenberg. de abdij van kortenberg. pachthof de drie koningen. villa la chênaie. charter van kortenberg. molen van Kortenberg. villa la tourelle. villa notariaat de creeft. de sint-martinuskerk te everberg. kasteel de merode. hof ter brugge. sint-antoniuskerk van meerbeek. pachthof van de zeven slapers te meerbeek. de pastorie van meerbeek. oude gemeentehuis van Meerbeek. PRIVE Sauna AKWA. Wellness voor lichaam en geest. Welkom bij Privé Sauna Akwa, de specialist in wellness van het hele lichaam. Bij Akwa te Everberg Vlaams Brabant, op een steenworp van Brussel, vindt u verschillende units, elk met een eigen karakter.
Casa Caliente Wellness en Spa Vlaamse Ardennen Avelgem.
Sauna en wellness. Casa Caliente dankt u voor uw vertrouwen, vanaf 20 mei is het sauna-wellnesscentrum overgenomen. Ook wellness overnachtingen zijn voorlopig gesloten. Bij de heropening zal alles terug beschikbaar zijn. Je kan nog steeds bij ons terecht voor het huren van vespas.

Contactez nous