Chercher à prive sauna met zwembad en overnachting

prive sauna met zwembad en overnachting
Prive sauna Het Saunahuisje, de gezelligste!
en waterbed met snoezelfunctie en zonnetherapie allemaal onbeperkt inbegrepen in de prijs. met in lounge 2 ook nog een infrarood sauna. Lounge 1 heeft een verwarmd buitenzwembad ja zeker, ook in de winter.: Welke u ook kiest het, wordt een zalige belevenis! lounge 2 zonder zwembad. lounge 1 met zwembad. YouTube filmpje kijken? Het Saunahuisje, de gezelligste privesauna. heerlijk genieten in volle natuur.eventjes helemaal weg van de stress. Vous parlez français? lounge 1 met zwembad. lounge 2 zonder zwembad. filmpjes van Het Saunahuisje. wat heb je nodig in Het Saunahuisje. Hoe beleef ik een ideale relaxatie, interessante weetjes. Hoe beleef ik een ideale relaxatie, interessante weetjes. een sauna is veel te warm voor mij. gastenboek Het Saunahuisje. online reserveren in Het Saunahuisje. leuke restaurantjes, activiteiten, overnachting in de buurt van Oud-Heverlee.
KAJUIT37 Privé Sauna Esthetiek Gent.
DE 10 BESTE wellness centra en spa's' in West-Vlaanderen.
Duin en Distel Prive Sauna en Wellness Oostduinkerke. 1 van 2 Spa en wellness in Oostduinkerke. Maison d'o' Diksmuide. 1 van 2 Spa en wellness in Diksmuide. Puur Spa Sint-Michiels. 1 van 1 Spa en wellness in Sint-Michiels. Caldare Sauna Wellness Torhout.
Puur Spa Private spa in Brugge met sauna, hamam, zwembad en tuin.
Elke bezoeker gaat uitdrukkelijk akkoord met de huisregels. Op de hoogte blijven? We informeren je graag over onze promoties, evenementen en nieuwigheden via e-mail.: Puur Spa Links Privé sauna Brugge Zwembad Brugge Massage Brugge Laatste update: 01/04/2017 Deze prijslijst vervangt alle voorgaande.
Wellness De Poel Privé wellness met verwarmd zwembad.
Alle stress was weg na enkele uren genieten in de sauna en het zwembad. We komen zeker nog eens terug voor te ontspannen. We moesten er even tussenuit met ons tweetjes. We boekten een leuk wellness arrangement met overnachting. De ontbijtkorf was de kers op de taart.
Wellness overnachting Alle Wellness overnachting centra op Relaxy.be Relaxy.be.
Late Night arrangement. Geniet met 2 personen gedurende 2u30 van de privé wellness met buiten zwembad inclusief een overnachting met uitgebreid ontbijt. Het gebruik van handdoek, badjas en slippers is inbegrepen. Bekijk alle arrangementen Meer info. Prijs voor 2 personen. Duur van het arrangement: van 22 u. tot 10 u. waarvan 25, uur privéwellness van 22 u. tot 00.30 u. Lommel Limburg Wellness overnachting. 290 Bekijk meer info. BB met wellness. Een luxe overnachting met privé wellness. Aankomst vanaf 19u. Een heerlijk ontbijt in de ochtend terwijl u nog geniet van al onze faciliteiten. Bekijk alle arrangementen Meer info. Prijs voor 2 personen. Sea Sauna I II. Wenduine West-Vlaanderen Wellness overnachting. 260 Bekijk meer info. Volledig prive gebruik van het wellnessappartement met 2 personen gedurende 1 nacht.
Privé sauna en Wellness Jepun in Genk.
Vanaf twee personen kunt u er voor kiezen om bijvoorbeeld de ultieme Wellness beleving te ervaren met een champagne ontbijt met verse broodjes en deze in onze prive sauna nuttigen of misschien een heerlijk tapas arrangement om vervolgens een frisse duik in het zwembad te nemen.
Sauna l'Eaupure.'

Contactez nous