Résultats pour overnachting met prive sauna en jacuzzi

overnachting met prive sauna en jacuzzi
Spa Wellness weekendje weg in de beste BB Charme Hotels!
Seasauna 1 en 2. Finse sauna en jacuzzi met onbelemmerd uitzicht op de Noordzee. Seasauna 1: een luxe duplex-welln. Seasauna 1 en 2. Finse sauna en jacuzzi met onbelemmerd uitzicht op de Noordzee. Seasauna 1: een luxe duplex-wellnessappartement max 4 pers Seasauna 2: max 2 pe.
Bed en Breakfast Schanullieke in Sint Amands.
en 1 suite ook privé wellnessfaciliteiten aan met sauna, jacuzzi en een volledig geinstalleerde fitnessruimte. Evenementen, thema-avonden alsook diverse workshops kunnen een surplus zijn tijdens uw verblijf in de BB. Ook aan de zakenman, voor wie speciale tarieven zijn uitgewerkt bij langere verblijven is gedacht.info via contact.'
Kalevala: Luxe Privé Wellnessblokhutten tot 6 personen inclusief sauna, jacuzzi en Finse barbecue te huur.
Genieten tezamen met je geliefden en vrienden. UNIEKE" ZOUTSTEEN SAUNA" Een echte Finse massieve boomstammen sauna voorzien van de nieuwste interieurs en professionele kachel zal er voor zorgen dat je één van de aangenaamste saunabeurten zal beleven die je ooit hebt meegemaakt.
Shellness Privé wellness Oostende.
Droom eventjes weg in deze unieke privé wellness. Geniet van rustgevende muziek en het kleurrijk lichtspel. Shellness is een prive wellness met alle faciliteiten om je een moment van rust te bezorgen. Wij beschikken over een sauna, stoombad, jacuzzi onder de sterrenhemel, infraroodbank en relaxruimte.
PRIVE SAUNA PALACE KOERSEL BERINGEN LIMBURG VLAANDEREN BELGIE.
Privé jacuzzi 38. Privé Finse Sauna met zicht op privé zwembad. Privé Infra-rood Sauna met licht therapie. Privé relaxruimte met zelfbedieningsbar. Privé dubbele douche met zonnebank. U kunt bij Privé Sauna Palace, eventueel ook een romantisch dineetje. of een gezellig ontbijt aan het zwembad genieten. Wij bieden u een uitgebreide! De 2 quasi identieke Sauna Palace Complexen zijn af te huren voor. 2u.00, 2u.15, 2u30 of dubbele sessies. Prijzen vanaf euro 1750, pp / uur. 2 tot 8 personen. Open 7 dagen op 7 vanaf 9u.00 s morgens tot 3u.15 uur s nachts. Uitgebreidere foto reportages: Sauna Complex 1 Sauna Complex 2. PERFECT IN REGEL MET HYGIËNE NORM VLAREM II VOLKSGEZONDHEID. KLIK HIER en bekijk de beschikbare uren.
Privé sauna met overnachting voor jou geselecteerd.
Wij hebben speciaal voor jou privé sauna's' met overnachting in Nederland voor je geselecteerd zodat je privé kunt genieten van ontspanning. Perfect voor een romantisch weekendje weg. Wanneer gaan jullie relaxen? Hotel met prive sauna en jacuzzi op kamer. Dat is echt een luxe.
Het Koraaltje I Privé Sauna te Koersel.
32 011 74 58 79. Vrije uren Contact. Vrije uren Last-Minutes. Quality-time in onze privé-sauna met zwembad, stoombad en jacuzzi. Meer over Sauna 1. Meer over Sauna 2. Meer over Sauna 3. Twee uur genieten in Sauna 1 of 2.
Wellness.
Het aanwakkeren van de vlam. Luxe avond arrangement met overnachting. gebruik privé chalet met sauna voor 2 personen. privé gebruik jacuzzi. badjassen en slippers. fles water en smoothies. massage naar keuze 2 x 60 min. gebruik zwembad tijdens de zomermaanden.

Contactez nous