Cherchez à prive wellness met overnachting?

prive wellness met overnachting
SkyNooz-exclusive privé wellness penthouse hotel Bijgewerkte prijzen voor 2019.
Laat SkyNooz-exclusive privé wellness penthouse van te voren weten wat uw verwachte aankomsttijd is. Tijdens het boeken kunt u het veld Speciale Verzoeken gebruiken, of u kunt rechtstreeks contact opnemen met de accommodatie met behulp van de contactgegevens in de reserveringsbevestiging.
Wellness hoeve roosbeek.
De privé wellness is een unit bestaande uit de Finse sauna, hammam, infrarood cabine, zwembad, jacuzzi en terras. Hygiëne en onderhoud staan hier in het hoogste vaandel. Reserveer hier jouw moment. De infraroodcabine werkt verlichtend bij spier en gewrichtspijnen. Een Finse sauna om alle afvalstoffen weg te zweten. Een compacte hamam mag niet ontbreken in het wellness gebeuren. Geniet alleen of met twee in een warm, bubbelende jacuzzi.
Prive sauna wellness t Oventje te Hofstade Aalst 053/773200.
Rony Lambrecht en Noëlla Goossens wensen U van harte welkom in prive wellness sauna t Oventje. Privé familie sauna. Rony Lambrecht en Noëlla Goossens wensen U van harte welkom. Onze sauna wellness, bestaat reeds vanaf 1993 en sinds jaren zijn wij IN HET BEZIT VAN DE VERGUNNING, VLAREM II klasse 3 met buffervat en labocontrole en vergunning in de voedselketen toelating FAVV.
De 10 mooiste privésauna's' van Vlaanderen De Morgen. Deel dit artikel.
Beeld Nooz Aquabello, Roeselare. In een doodlopende straat vind je privéwellness en bed breakfast Aquabello: een strak gebouw in een modern design van beton, glas en natuurmaterialen. De twee complexen beschikken over een massage en solariumruimte, douches, voetbaden, hamam en sauna, loungeruimte met gashaard en flatscreen en een ruim zonneterras met whirlpool. Unit twee heeft een verwarmd buitenzwembad als bonus. Beide complexen kunnen verbonden worden voor grote groepen. Prijs: vanaf 100 euro 2 personen, 2 uur. Opties: massages, arrangementen, overnachting.
Privé Sauna Di Lusso Lier, Antwerpen.
uit Wustwezel bezocht ons op 22/06/2019. Alles is prima verlopen, zeer propere sauna en aangenaam personeel. Het enige wat ik miste was een ontspannend achtergrond muziekje in de unit zelf. Er was daarentegen wel een zen deuntje tijdens de massage.
Prive Sauna Akwa Everberg Vlaams-Brabant.
charter van kortenberg. molen van Kortenberg. villa la tourelle. villa notariaat de creeft. de sint-martinuskerk te everberg. kasteel de merode. hof ter brugge. sint-antoniuskerk van meerbeek. pachthof van de zeven slapers te meerbeek. de pastorie van meerbeek. oude gemeentehuis van Meerbeek. PRIVE Sauna AKWA. Wellness voor lichaam en geest. Welkom bij Privé Sauna Akwa, de specialist in wellness van het hele lichaam. Bij Akwa te Everberg Vlaams Brabant, op een steenworp van Brussel, vindt u verschillende units, elk met een eigen karakter. Elke privé sauna unit is 100% privé, 100% voor u en uw partner. Prive Sauna Blue. Prive Sauna Fire.
Op uw eigen tempo en ongestoord de stress laten wegvloeien El Bayo.
El Bayo is een plaats waar water, warmte en wellness samen komen om u te laten genieten. We bieden u rust en ontspanning in de ruimste facetten van het woord. Tot rust komen is ons doel, op uw eigen tempo en ongestoord de stress laten wegvloeien.
Verhuur privé-sauna, hamman, jaccuzi, stoombad, massage Beervelde Basaunata.
sauna Fins en infrarood. U huurt de sauna privé, voor uzelf en uw partner, voor uw gezin of voor een beperkte groep vrienden. U maakt er een romantische avond van, we bieden u diverse arrangementen. U komt met het hele gezin.

Contactez nous