Chercher à wellness arrangement met overnachting

wellness arrangement met overnachting
Culinaire wellness l'Histoire' d'Eau.' caret-down. caret-up. caret-left. caret-right.
Vanuit onze passie voor wellness begonnen we begin januari 2012 met de opbouw van L'Histoire' D'Eau, een professioneel instituut gebouwd met de nieuwste en beste apparatuur verkrijgbaar én die volledig conform is met de vlarem-2 wetgeving. Design, maar toch gezellig en smaakvol ingericht, met oog voor detail. Het was zeker niet onze bedoeling om de zoveelste privé-wellness te worden, maar om een instituut uit te baten waar je discreet, maar professioneel wordt begeleid en ingeleid in het wellness-gebeuren. Daarnaast willen we onze klanten ook op een culinaire manier verwennen om zo tot de ultieme relaxatie te komen! Want met een gediplomeerde kok, die kan putten uit meer dan 20 jaar ervaring, als uitbater van dit instituut, kan u zich hier ook culinair laten verwennen volgens de regels van de kunst. We zijn Relax Trends Hotspot! Onze nieuwe gepersonaliseerde geschenkbonnen. Twee verleidelijke arrangementen voor valentijn. Onze klanten aan het woord. Onze eerste ervaring met l'Histoire' d'Eau' is er eentje om te onthouden. Vandaag hebben wij, geheel onvoorbereid van een fantastische ervaring mogen genieten. Een top arrangement voor wie volledig tot rust wil komen en daar bovenop culinair verwend wil worden.
Wellness Arrangement BB Factorij 10 Peer Bed and Breakfast.
Exclusive wellness arrangement. Wellness is steeds privé, niet met andere gasten. Lekker ontspannen of onthaasten met je partner, vriend of vriendin in onze privé wellness.: Relaxruimte met open haard en minibar. Het dragen van badkledij is niet toegestaan. 2 overnachtingen met luxe-ontbijt.
Wellness Van der Valk."
Met het Relax arrangement kun je de hele dag genieten van de wellness faciliteiten bij de Thermen in Rosmalen inclusief een ontspanningsmassage van 40 minuten. Na een overnachting op onze comfortabele hotelkamers wordt u uitgerust wakker en geniet u van een uitgebreid Live Cooking ontbijtbuffet.
Wellness Van der Valk."
Als je echt helemaal tot rust wilt komen denk dan eens aan het boeken van een Relax hotelarrangement. Met het Relax arrangement kun je de hele dag genieten van de wellness faciliteiten bij de Thermen in Rosmalen inclusief een ontspanningsmassage van 40 minuten. Na een overnachting op onze comfortabele hotelkamers wordt u uitgerust wakker en geniet u van een uitgebreid Live Cooking ontbijtbuffet.
Home La Buena vida.
Do Not Disturb. Overnachting Met Wellness. Privé wellness en BB. La Buena Vida. La Buena Vida privé sauna met mogelijkheid tot overnachting is een ultieme beleving! De luxe van een vijfsterrenhotel met een persoonlijke service! Een landelijke woning met 2 wellness-lofts.
Wellness weekend de beste aanbiedingen om te ontspannen.
Bezoek de vele bezienswaardigheden van de door jou gekozen stad en sluit dit af met een zweetsessie in de sauna. Ja, wellness met overnachting is ideaal voor maximale ontspanning. Reserveer gauw jullie wellness weekend en geniet optimaal. Hotels Belgische kust. Hotels Den Haag. Hotels Nederlandse kust. Last minute hotels.
Saunaarrangementen wellnesshotels Hotel4Wellness.nl.
Neem eens een verkwikkende time-out en boek een sauna arrangement in een wellnesshotel. PAS BETALEN IN HET HOTEL. GEEN CREDITCARD NODIG. Jouw laatst bekeken hotels. Landgoed Duin Kruidberg. Nederland Noord-Holland Velsen. Het hotel Landgoed Duin Kruidberg biedt topfaciliteiten voor een hotelarrangement met gastronomie en wellness.
Hotel en welness: overnachting met ontbijt en toegang tot de thermen Hotel t Hemelryck.
Overnachting met ontbijt. Fietsen in Vlaanderen. t Hemelryck Arrangementen Wellness: thermen. Voor de verschillende mogelijkheden van de thermen, verwijzen wij u graag door naar onze partners die in de nabije omgeving van ons hotel gelegen zijn.: Aquarein: Jouw Sauna en Wellnes moment.

Contactez nous