Cherchez à wellness overnachting?

wellness overnachting
privésauna Zonhoven, wellness Zonhoven, privésauna Limburg.
gebruik van al onze faciliteiten samen met een overnachting en uitgebreid ontbijt. Privésauna in Zonhoven met 100% privacy. Natuurlijk relax je volledig dankzij de uitzonderlijke faciliteiten, de heerlijk rustgevende omgeving, de wellness die al je zintuigen verwent en de arrangementen die ook de innerlijke mens voeden. Zelfs een overnachting behoort tot de mogelijkheden.
Groupon Travel.
Teugel Resort Veghel. Brabant: 2-persoonskamer met ontbijt en naar keuze diners wellness. Veghel 1191, km. 120 Van 49 /p.n. Rome: 2/3 overnachtingen met ontbijt en vlucht vanaf BRU/CRL. Hotel de Roode Schuur. Nabij de Veluwe: comfort/superior kamer in luxe 4 hotel met sauna.
Sauna Wellness Massages AARTS-Wellness As.
Garra Rufa knabbelvisjes. sauna overnachting massages sunfx beauty pakkingen ontharing. DE GROOTSTE PRIVÉ WELLNESS VAN EUROPA. U kunt bij ons al terecht vanaf 14400, per 2 pers./2 uur korting arrangement. Geschikt voor max 20 personen. Kinderen van 3 jaar of jonger zijn gratis.
Privé wellness met overnachting Ingelmunster Rouge e Blanc.
Twee uur volledige ontspanning met overnachting in prachtige bb. Inhoud Wellness Sleep over arrangement. Dit arrangement bevat 1 overnachting voor 2 personen in bb Rouge é Blanc, inclusief ontbijt kamer naar keuze met 2 uur wellness voor de prijs van 175 euro voor 2 personen.
Hotel Den Berg Arrangementen. Arrangementen Hotel Den Berg.
3 gangen en overnachting in standaard industrial kamer. 2 uur 2 persoon 300 EUR. enkel mogelijk met overnachting op vr za zo of feestdagen. 3 uur 2 persoon 340 EUR. enkel mogelijk met overnachting op vr za zo of feestdagen.
Wellnesshuisje met privé sauna huren in de Ardennen.
Ook vakantiewoningen met hammam zijn een populaire keuze in de Ardennen, en maken deel uit van de categorie wellness huizen. In tegenstelling tot een sauna met droge hitte, is de hammam een natte stoomkamer die al in de antieke Romeinse baden in trek was.
Arrangementen Vous lé Vous.
Toegang tot de wellness inbegrepen. overnachting met aankomst op zaterdag. Gastronomisch 6 gangen diner op zaterdagavond excl. Toegang tot de wellness inbegrepen. Overnachting met aankomst op donderdag. All-in lunch op vrijdagmiddag van aperitief tot koffie. Toegang tot de wellness inbegrepen.
Sauna Sensations, privé sauna en wellness in Limburg, België.
Welkom bij privé Sauna Sensations. Onze wellness staat garant voor pure ontspanning in alle privacy en is volledig privé, Sauna Sensations biedt u een 6-persoons Finse sauna met opgietkachel, warmtestralers, jacuzzi 38 en een verwarmd buitenzwembad min. 32 met een uniek uitzicht op de vrije natuur, flatscreen tv met Telenet, gratis WIFI, rustruimte binnen en buiten totaal 160 m2. Behalve onze privé sauna met al zijn faciliteiten bieden wij ook.: bed breakfast overnachting in de unit zelf.

Contactez nous