Cherchez à zijn geopend?

zijn geopend
18x binnentuinen in Breda die deze zomer zijn geopend InBreda.
Achterin het restaurant bevindt zich een tuin en een serre, waar bij mooi weer het dak kan worden geopend. Sinds 1997 is De Stadstuin geopend aan de Ginnekenweg en momenteel in het bezit van een Bib Gourmand. Het restaurant dankt zijn naam aan de sfeervolle binnentuin die onlangs is vernieuwd.
De stembureaus zijn geopend VTM NIEUWS.
Om 8 uur zijn de stembureaus geopend voor de lokale en provinciale verkiezingen. Om alles in goede banen te leiden, zijn er bijzitters die de kiezers helpen met stemmen. In het stembureau in Wilsele Vlaams-Brabant was het al vroeg dag.
Zijn de winkels open op zondag? Ja! Toerisme Oostende.
Home Praktisch Zijn de winkels open op zondag? Zijn de winkels open op zondag? Ja, in Oostende shopt u wanneer het u past, zeven dagen op zeven. De meeste winkels in het stadscentrum en in de Torhoutsesteenweg zijn immers ook op zondag open.
Belfair 2019 de inschrijvingen zijn geopend!
COFEP gaat internationaal! Belfair 2019 de inschrijvingen zijn geopend! Vanaf vandaag kan er ingeschreven worden voor Belfair. Standhouders en bezoekers met een oefenfirma/virtueel bedrijf vinden alle info hier. Heb je geen oefenfirma/virtueel bedrijf en wil je graag langskomen als bezoeker?
Tweede bijeenkomst van de COP NWOW over Paperless Office: inschrijvingen zijn geopend! Opleidingsinstituut van de Federale Overheid.
Het federale personeelsstatuut. Home / nieuws / Tweede bijeenkomst van de COP NWOW over Paperless Office: inschrijvingen zijn geopend! Tweede bijeenkomst van de COP NWOW over Paperless Office: inschrijvingen zijn geopend! De datum voor de tweede bijeenkomst van de Community of Practice New Way of Working ligt vast: dinsdag 16 februari 2016.
Openingstijden Maastricht Bezoek Maastricht. Bezoek Maastricht.
Hemelvaart België: donderdag 15 augustus 2019, winkels geopend van 1000: tot 2100: uur. Dag van de Duitse eenheid: donderdag 3 oktober 2019, winkels geopend van 1000: tot 1800: uur. Allerheiligen 2019: donderdag 1 november 2019, winkels geopend van 1000: tot 2100: uur. Deze openingstijden zijn onder voorbehoud.
Deze winkels zijn geopend op donderdag 21 juli! Dok noord.
De blauwe kraan. Deze winkels zijn geopend op donderdag 21 juli! 15 jul Deze winkels zijn geopend op donderdag 21 juli! Geplaatst op 1610h: in Algemeen door georges. Deze winkels en vrijetijdscentra zijn geopend op donderdag 21 juli op Dok Noord.:
De pronostieken zijn geopend! VIER.

Contactez nous